Zasoutěžte si o dobrodružství na fotbalovém soustředění

fotbalovy-kemp-perex
Tomáš a jeho kamarádi nadevše milují hraní fotbalu, a jak lépe strávit letní prázdniny než právě běháním za černobílým míčem? Přidejte se ke klukům a holkám i vy a užijte si spoustu zábavy na letním fotbalovém soustředění.

Léto plné skopičin a hlavně fotbalu

HURÁ, začaly prázdniny! Tomáše a jeho kamarády čekají dva měsíce volna, skopičin a hlavně fotbalu! Vždyť kdo bych chtěl v létě zůstat zavřený doma, když se může vydat do přírody na FOTBALOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ? Trenér Kamil si pro kluky i holky z týmu přichystal spoustu zábavy. Jenže to by bylo, kdyby naše hrdiny nečekalo i nějaké to dobrodružství. Ať už půjde o případ ukradené vlajky, nebo záhadu kocoura Fantoma, Tom, Jirka, Julča a Honza se tohle léto nudit rozhodně nebudou.

 

Kluk v kopačkách – Fotbalový kemp

Autorka: Markéta Bolfová

Vydalo: nakladatelství Bambook
Ilustrace: Lukáš Fibrich
Počet stran: 128
Vazba: pevná
Vydáno: 1/2024
ISBN: 978-80-247-2473-7

Přečtěte si více o knize Kluk v kopačkách – Fotbalový kemp, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Bambook. A nezapomeňte si také prohlédnout ukázku.

Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Značka Bambook je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

 

Ukázka z knihy

„Stop! Dál ani krok!“ řekl rázně děda, který zbystřil Tomáše, jak se snaží nenápadně vplížit domů. „Co jste vyváděli, prosím tě?“
„No, hráli jsme fotbal,“ pokrčil Tomáš nevinně rameny a pokračoval ke dveřím.
„Moment, moment,“ zabrzdil ho děda. „Takhle domů nemůžeš, padá z tebe hlína už od cesty, podívej. Ale mám nápad,“ řekl a vytáhl zahradní hadici.
„Co chceš dělat?“ lekl se Tom, když uviděl, jak děda rozmotává dlouhý šlauch a sahá po kohoutku.
„Víš, že dneska v počasí hlásili déšť? Přímo liják!“ smál se děda a přes veškeré chlapcovy protesty otočil uzávěrem vody a vnuka zkropil od hlavy až k patě. Tomáš se pod vodou chvíli kroutil, nakonec si ale sprchu z vyhřáté hadice užil.
To mi ty prázdniny hezky začaly… pomyslel si. (str. 11–12)

 

O autorce

Markéta Bolfová vystudovala obor Česká literatura na Slezské univerzitě v Opavě. Věnuje se knižní tvorbě pro děti, v lednu 2022 jí vyšla její prvotina Kamarádi z naší ulice a o rok později Kluk v kopačkách. V současnosti pracuje jako redaktorka pro knižní velkoobchod v Ostravě.
(Zdroj informací: nakladatelství Bambook)

 

Vyhrajte knihu Kluk v kopačkách – Fotbalový kemp

Tomáše čekají dva měsíce letních prázdnin a jako nadšený hráč fotbalu samozřejmě nemůže vynechat soustředění. Trenér Kamil pro ně kromě tréninků připravil i hodně zábavy, takže o zážitky nebude nouze. Přidejte se k Tomášovi, Jirkovi, Julče a Honzovi a odhalte spolu s nimi zloděje vlajky, vyřešte záhadu kocoura Fantoma a prožijte úžasná letní dobrodružství v dětské knize Markéty Bolfové, kterou ilustracemi doplnil Lukáš Fibrich.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Bambook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Kluk v kopačkách – Fotbalový kemp vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Kluk v kopačkách – Fotbalový kemp
probíhá od 13. do 26. února 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské knihy Kluk v kopačkách – Fotbalový kemp

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKluk v kopačkách – Fotbalový kemp

Bolfová, Markéta

bambook, 2024

Napsat komentář