Hledání životního poslání

Jit vlastni cestou_uvodni
Kniha Jít vlastní cestou od motivačního řečníka Jeffa Goinse vám pomůže prostřednictvím cenných zkušeností nalézt své životní poslání a překonat překážky.

Cesta za vlastním posláním je náročná a riskantní, někdy nahání strach, což je důvod, proč ji tak málo lidí dokončí. Toto je kniha o objevování vlastního životního poslání, tom nesmírně cenném pokladu, po kterém všichni toužíme. Je o nalezení úkolu, pro který jsme se narodili. Jak autor vysvětluje, hledání začíná vášní, ale nekončí u ní. Až když se zájmy spojí s tím, co svět potřebuje, začneme žít pro vyšší cíle. Ti, kteří se na této křižovatce ocitli, prožívají něco výjimečného a záviděníhodného. I když je to vzácné, takového cíle může dosáhnout každý, kdo si troufne to zkusit. Líčením vlastní zkušenosti, pozoruhodných příběhů jiných lidí a na základě současného výzkumu motivace a nadání autor ukazuje čtenáři, jak najít své poslání a co čekat na cestě k němu.

 

Jít vlastní cestou

Autor: Jeff Goins
Přeložila: Pavla Le Roch

Počet stran: 208
Vazba: brožovaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-262-1438-0
Doporučená cena: 319 Kč

Knihu Jít vlastní cestou vydalo nakladatelství Portál.

 

Ukázka z knihy

Na svých smrtelných postelích spatříme věci nejjasněji, jak jsme je kdy viděli. Každý z nás bude nucen čelit tomu, jak jsme skutečně vedli svůj život, zvlášť pokud jsme měli příležitost a nechopili se jí. Při představě toho dne se nejvíc děsím toho, jak budu rekapitulovat všechny ty chvíle, kdy jsem nedostál svému potenciálu, proč jsem se více neponořil do svého poslání. A co je příčinou? Můj strach!
Strach. Všichni ho cítíme. Je to síla, která postihuje i ty nejodvážnější z nás. Co s ním tedy uděláme? Opřeme se do toho s vědomím, že neúspěch je nevyhnutelný, ale současně to není legitimní překážka. Můžeme jít dál, i když někdy jiným směrem.

Přečtěte si celou ukázku.

 

Jeff Goins

Jeff Goins je spisovatel a motivační řečník, zakladatel online komunity spisovatelů Tribe Writers, kde pomáhá spisovatelům s hledáním jejich vlastní cesty ve světě literatury.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Portál.


Portál byl založen v roce 1990 a dnes patří mezi dvacet největších nakladatelství v ČR. Vydává publikace z těchto oblastí: psychologie, pedagogika, sociální práce, média, populárně psychologická literatura, příručky pro rodiče, knihy her, knihy o zdravém životním stylu, rozhovory se zajímavými osobnostmi, knihy pro děti aj. Vydává také čtyři periodika: Psychologie dnesDěti a myRodina a školaInformatorium 3–8. Portál pořádá též odborné semináře pro pedagogy (akreditace MŠMT) a kurzy pro rodiče.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJít vlastní cestou

Goins, Jeff

Portál, 2019

Napsat komentář