Zaměstnejte ruce, tělo i duši

Pletena ponca_Blackroll_Nechte papir ozit
S dnešními tipy zaměstnáte celou svoji maličkost. Upleťte si pončo nebo pelerínu, protáhněte si svaly a zlepšete svou pohyblivost a na závěr si ještě vytvořte hezkou papírovou dekoraci do svého domova.

Připravte se na chladnější počasí a upleťte si pelerínu nebo pončo. Že jste v pletení teprve začátečníky? To vůbec nevadí, protože knížka TOPP Pletená ponča a peleríny vám s tím pomůže.

TOPP Pletená ponča a peleríny

Perfektní oblečení pro každou příležitost
Autorka: Rita Maassen

Počet stran: 112
Vazba: brožovaná
ISBN: 978-80-88036-97-5
Doporučená cena: 229 Kč

Knihu TOPP Pletená ponča a peleríny vydalo nakladatelství Bookmedia v edici TOPP.

Chtěli jste si vždy uplést sami pelerínu nebo pončo? V této knize na vás čeká 30 rozmanitých návodů na ponča pro každou příležitost. Ať již nenuceně ležérní nebo elegantní, každý si zde najde svůj moderní doplněk. Ažurové nebo copánkové vzory se zajímavými barevnými efekty udělají z vašeho ponča či peleríny opravdovou pastvu pro oči. Vezměte do ruky jehlice a pusťte se do pletení! Na své si přijdou jak začátečníci, tak i pokročilí. A navíc ponča vždycky padnou a pozvednou každý outfit!

 

Edice TOPP – Tvoříme originálně pro potěšení

Nakladatelství Bookmedia vydalo v edici TOPP již řadu zajímavých titulů, mj. TOPP Pohodář, TOPP Veselé figurky z dýní a přírodních materiálů, TOPP Tvoříme z papírových ruliček, TOPP Relaxační omalovánky – Květy a mandaly, TOPP Relaxační omalovánky – Ptáci, motýli a příroda, TOPP Pohádková minizvířátka z korálků, TOPP ParacordTOPP Andělé, TOPP Módní čepice, TOPP Náramky přátelství, TOPP Stylové šperky, TOPP Pletené ponožky, TOPP Háčkované doplňky pro děti aj.

 

TOPP_logoknihomolNakladatelství Bookmedia vzniklo na podzim roku 2014, kdy převzalo vydávání kreativních knih edice TOPP. Knihy z edice TOPP jsou určeny všem věkovým skupinám čtenářům, především však dětem a mládeži. Vydává také knihy pro dospělé čtenáře, beletrii a populárně-naučnou literaturu.

————————————————

Zahřát své tělo můžete nejen krásným teplým pončem, ale i fyzickou aktivitou. Publikace plná cviků s cylindrickým válcem Blackroll vám pomůže zlepšit pohyblivost a zvýšit svalovou sílu.

Blackroll

Posilování, strečink, automasáž s pěnovým válcem
Autoři: MUDr. Július Kazimír, MUDr. Monika Klenková

Počet stran: 182
Vazba: brožovaná
Formát: 195×235 mm
ISBN: 978-80-7529-382-4
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Blackroll vydalo nakladatelství Slovart v edici Životní styl a zdraví.

Celosvětová pozornost expertů, sportovců i laické veřejnosti se v posledních letech soustředila na cvičení fascií, tedy vazivových obalů svalů (povázek). Zjistilo se, že zkrácené fascie nejsou jen zdrojem bolestí a omezené pohyblivosti, ale také příčinou neefektivní rehabilitace, cvičení, strečinku a slabého sportovního výkonu. Jako dominantní tréninková, rehabilitační a terapeutická pomůcka pro ovlivněni fascií se ukázal cylindrický válec BLACKROLL. V publikaci naleznete všechny potřebné informace o fasciích s kompletní sestavou cviků na posilování, strečink a automasáž. Cviky navrhla rehabilitační lékařka MUDr. Monika Klenková a ortoped MUDr. Július Kazimír ze specializovaného centra pro poruchy pohybového aparátu. Cvičení s těmito moderními pomůckami umožňuje lidem všech věkových kategorií a sportovních úrovní odstranit bolest, zlepšit pohyblivost, zvýšit svalovou sílu a nastartovat svalový systém.

 

Edice Životní styl a zdraví

Nakladatelství Slovart vydalo v této edici již několik užitečných příruček, např. Lean in 15, Barevné smoothie, DetoxMódní kmeny, Piercing aj.

 

Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury.

————————————————

Nyní, když jsme se oblékli do nového a navíc ještě potrápili cvičením, bychom mohli udělat také něco pro duši a potěšit se krásnými dekorativními výrobky z papíru. Třeba s knížkou Nechte papír ožít.

Nechte papír ožít

figurky z papíru a provázku
Autorka: Isabelle Guiot-Hullot
Přeložila: Renata Šagátová

Počet stran: 64
Vazba: brožovaná
Formát: 170×235 mm
ISBN: 978-80-271-0506-9
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Nechte papír ožít vydalo nakladatelství Grada v edici Šikovné ruce.

Ze zažloutlého papíru, staré notové partitury, hedvábného papíru nebo zašlých tisků v neobvyklých kombinacích s provázky, kůrou, dřevem, korkem a drátky a dalšími přírodními materiály vytvoříte nádherné figurky, celé scenérie a kouzelné dekorační objekty. V knize najdete podrobné návody na 25 ojedinělých drobných děl, která vnesou jemnou krásu do vašeho interiéru.

 

Ukázka z knihy

Nechte papir ozit_ukazka

Prolistujte si celou ukázku.

 

Isabelle Guiot-Hullot

Isabelle Guiot-Hullot si už jako malá holka z papíru vystřihovala a skládala různé domečky a postavičky. Později vyzkoušela origami, pop-up skládačky, koláže ad. A protože ráda psala a kreslila do hezkých sešitů a zápisníků, časem si je začala vyrábět sama. Později objevila sochy z papíru od různých umělců. Před více než dvěma lety si náhodou koupila klubko papírového motouzu s tím, že jej v budoucnu nějak využije. Nakonec ho použila v kombinaci s hedvábnými papíry, u nichž zkoumala různé stupně průhlednosti. Začala z papíru vytvářet koruny stromů, větve, listí a její práce postupně nabývala různých podob. Prostřednictvím knihy Nechte papír ožít chce čtenářům předat chuť tvarovat papír.

Informace byly čerpány z knihy Nechte papír ožít.

 

Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete báječné knihy za skvělé ceny.

Zaujaly vás dnešní kreativní a posilovací tipy? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTOPP Pletená ponča a peleríny

Bookmedia, 2017

zobrazit info o knizeBlackroll
Posilování, strečink, automasáž s pěnovým válcem

Kazimír, Július – Klenková, Monika

Slovart, 2017

zobrazit info o knizeNechte papír ožít
figurky z papíru a provázku

Guiot-Hullot, Isabelle

Grada, 2017

Napsat komentář