Duchové by se raději neměli vyvolávat

Dívky toužící po dobrodružství se rozhodly vyvolat ducha. Následuje řada brutálních vražd. Je to dílo vraha, nebo vraždí šílený přízrak? Životy všech dívek jsou rázem v nebezpečí – začíná hra na život a na smrt.

Teplá letní noc, večírek je v plném proudu, když náhle zhasnou světla. Pětice dívek se rozhodne zkrátit si dlouhou chvíli vyvoláváním ducha Krvavé Mary. Je to jen mámení vybičované fantazie, nebo se v zrcadle skutečně objeví přízrak znetvořené ženy a vtáhne je do temnoty?

Od chvíle, kdy se Nancy Williamsová postavila před zrcadlo se svíčkou v ruce a zašeptala „Krvavá Mary, mám tvé dítě…“, jsou životy všech dívek ve smrtelném nebezpečí. První brutální vraždu následuje jen o den později další a z poklidného městečka se stává šílencova aréna. Nebo je za vším přízrak Krvavé Mary?

Nancy ví, že musí bestiálního vraha dopadnout dřív, než on najde ji. Hraje se na život a na smrt a přežít může jen ten, kdo odhalí pečlivě skrývané tajemství…

 

Krvavá Mary

Autor: Alexander Stainforth

Počet stran: 164
Vazba: vázaná
Formát: 135 x 207 mm
Doporučená cena: 229 Kč
ISBN: 978-80-7475-010-6

Knihu Krvavá Mary vydalo nakladatelství Čas.

Přečtěte si také ukázku z knihy Krvavá Mary.

 

O autorovi

Alexander Stainforth (vlastním jménem David Kaps) se narodil 18. dubna 1982. Thriller Krvavá Mary je již jeho patnáctým autorským počinem. Píše však také např. historické romance, k nejúspěšnějším patří tetralogie Lady Jane.

Další autorova díla:


Nakladatelství ČAS si do štítu vetklo heslo „Kniha je ženského rodu“. Rádi bychom totiž vydávali hlavně kvalitní beletrii stvořenou ženským perem a určenou ženským očím a srdcím, ovšem samozřejmě nejen jim. V současnosti naplňujeme tyto ediční řady: Příběhy nejen pro ženy, Erotika, Osobnosti, hudba, film, Pro děti a jejich rodiče, Poezie, Literatura faktu a Ostatní. České i překladové tituly vydáváme s pečlivou redakční úpravou a v kvalitním grafickém zpracování. Knihy, vznikající pod vedením nakladatele, spisovatele a hudebníka Josefa „Pepsona“ Snětivého, naleznete na webu nakladatelství.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKrvavá Mary

Stainforth, Alexander

Čas, 2013

Napsat komentář