Zahrajte si o humorný příběh z divokých devadesátek

Byl_jiny_nez_ostatni_deti-nahled
Mojmír je už od dětství obdařen mystickými schopnosti, které později v dospělosti využívá při práci pro CIA. Jaké úkoly ho čekají? A kolik přísně střežených tajemství se mu podaří odhalit? Začtěte se do bláznivých příběhů z devadesátých let.

Fikce, nebo bláznivá realita?

Mojmír Řehák je zkrátka jiný než ostatní. Říkali to už doktoři, pak učitelé i kolegové v práci. Však ho také jako malé dítě amazonský šaman tři měsíce proléval čarodějným dryákem ayahuascou. Obdařen mystickými schopnostmi dokáže Mojmír vnímat svět v širších souvislostech.

V divokých devadesátkách tento talent Mojmíra dovede do náruče CIA. Jako šéf její pražské buňky čelí řadě bizarních výzev – třeba jak zařídit, aby právě zesnulý politik navštívil předvolební televizní debatu.

Shodou neuvěřitelných okolností se mladík připlete k největšímu tajemství 2. světové války. Spolu se svým šéfem agentem Smithem a starým známým šamanem odhalí nejen poválečný úkryt Adolfa Hitlera, ale hlavně výsledky tajných nacistických výzkumů, které odpovídají na jednu z nejstarších otázek lidstva – co je vlastně Bůh?

KDE KONČÍ REALITA A ZAČÍNÁ FIKCE?
BLÁZNIVÝ PŘÍBĚH O DOBĚ JEŠTĚ BLÁZNIVĚJŠÍ, NEŽ JE TA NAŠE

Byl jiný než ostatní děti

Autor: Michal Vaněček

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis

Počet stran: 272
Vazba: brožovaná
Vydáno: 4/2023
ISBN: 978-80-271-3967-5

 

Přečtěte si více o knize Byl jiný než ostatní děti, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

 

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

O autorovi

Michal Vaněček je autorem úctyhodné řady téměř třiceti knih povídek a pohádek. Ač to vypadá na první pohled zcela neslučitelně s pohádkami, jeho hlavní profesí jsou informační systémy. Je spolumajitelem a ředitelem společnosti T-SOFT a.s., a to již 27 let. Mimo to se věnuje nadaci a charitativní činnosti. V rámci Nadace T-SOFT ETERNITY vydává též knížky, zejména s medicínskou tematikou nebo s tematikou, která je obtížně uplatnitelná komerčně. Sám se jako autor, spoluautor nebo manažer podílel na téměř šedesáti knižních titulech a CD. V současné době významně spolupracuje s nakladatelstvím Grada, kde vydává úspěšné a oblíbené knihy pro děti i pro dospělé. Mezi bestselery se řadí kniha – Co má vědět správný Čech. Přečtěte si autorovy příspěvky do naší rubriky Čtení ke kávě.

Zdroj informací: Grada

Vyhrajte knihu Byl jiný než ostatní děti

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Byl jiný než ostatní děti vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Byl jiný než ostatní děti
probíhá od 2. do 15. května 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Byl jiný než ostatní děti

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeByl jiný než ostatní děti
(Ne)skutečný příběh z divokých devadesátek

Vaněček, Michal

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář