Kouzelné prázdniny

Zlokniha Nepovedene kouzlo
Čas letí jako voda a prázdniny jsou přesně ve své polovině. To ale nebrání tomu, abyste se pohádkově nebavili. Můžete pomoci jedné malé knize splnit její sen nebo sledovat počínání čarodějnice Emilky, která nechá zmizet všechny školy…

Snad každý z nás má nějaký sen, čím by se chtěl stát nebo čeho by chtěl dokázat. A jedna kniha by se chtěla stát tou nejzlejší knihou na světě, ale k tomu potřebuje pomoc od čtenářů.

Je to sice malá kniha, ale zato s velkými plány: Chce se stát tou nejzlejší knihou na světě. K tomu ale potřebuje vaši pomoc. Vyřešte všechny lstivé hádanky a přečtěte si strašidelné příběhy. Jen tak dokážete stránky správně seřadit a odhalit to největší tajemství.

Ukázka z knihy

Bezva! Ono se Ti to opravdu podařilo. Povedlo se ti zalhat! To bych do tebe vážně neřekla. Jsi fakt dobrý čtenář. Super! S někým takovým, jako jsi ty, se ze mě nepochybně stane skutečně zlá zlokniha. Víš, taková, které  se každý bojí, ale stejně ji nedokáže přestat číst Protože v ní najde tolik strašných příběhů a neuvěřitelných tajemství. (str. 6)

Nejzlejší zlokniha na světě

Autor: Magnus Myst
Přeložila: Helena Mirovská

Počet stran: 128
Vazba: vázaná
Formát: 155×215 mm
ISBN: 978-80-204-5157-6
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu Nejzlejší zlokniha na světě vydalo nakladatelství Mladá fronta.

O nakladateli

Mladá fronta má dobré renomé ve všech oblastech knižní produkce, především v próze a poezii. Kvalitní knižní tituly najdete nejen v tradičních knižních edicích – Kolumbus, Květy poezie, Moderní světová próza, Jednorožec, Ikaros, Lidé a Země a Multiřada, ale i v dalších zajímavých mimoedičních projektech.

——————–

Emilka a škola prostě nejdou dohromady. Místo učení se kouzel raději dovádí s kamarády a tropí neplechy. Jen náhodou ale zaklínadlem nechá zmizet všechny školy. Podaří se jí kouzlo včas zvrátit?

Malá čarodějnice Emilka je pěkné kvítko. Škola ji nebaví, a učit se kouzla a zaklínadla už vůbec ne. Mnohem raději lítá po lese a vymýšlí různé lotroviny. Jenže o svatojánské noci se Emilce jedno velké kouzlo přeci jen povede. A je z toho pořádný průšvih.
Podaří se jí totiž nechat zmizet úplně všechny školy – nejen tu čarodějnickou, ale dokonce i lidské! A co víc, vůbec nikdo si na ně nevzpomíná. I když se to nejdřív Emilce a jejím novým lidským kamarádům zdá prima, brzy zjistí, že bez školy to zase taková legrace není. Zvládnou ji do konce prázdnin přičarovat zase zpátky?

Ukázka z knihy

„Počkej, až tě chytím, ty jedna bludice!“ hrozila malá čarodějnice Emilka své nejlepší kamarádce, bludičce. Bludilce pěstičkou.
„Nechytíš, nechytíš,“ smála se jí Bludilka.
Ono totiž dohonit takovou bludičku, to není jen tak. Bludilka chvíli běžela před Emilkou lesní cestou, pak se nechala klidně unášet větrem a hned si zase pro změnu poletovala vzduchem. Emilka se za ní hnala lesem cestou necestou tak rychle, že zapomněla dávat pozor, zakopla o kořen a spadla nosem přímo do mraveniště.

Nepovedene kouzlo 1

Přečtěte si zbytek naší ukázky.

Nepovedené kouzlo: Emilka a ztracená škola

Autorka: Petra Martišková
Ilustrovala: Zdeňka Študlarová

Počet stran: 120
Vazba: vázaná
Formát: 166×243 mm
ISBN: 978-80-271-2237-0
Doporučená cena: 239 Kč

 

Knihu Nepovedené kouzlo: Emilka a ztracená škola vydalo nakladatelství Grada. Prolistujte si další ukázku.

O autorce

Petra Martišková se narodila 5. března 1977 v Chomutově a už odmalička ráda hodně četla. Vystudovala Gymnázium v Kadani. Hlásila se na žurnalistiku a bohužel neuspěla při přijímacím řízení. Následně zkusila učitelství a ekonomiku než zakotvila u psaní. V roce 2006 světlo světa spatřila první kniha Tanec v srdci. Dále napsala např. knihu Léto na vodě. Více informací na webu autorky.

O nakladateli

Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka BAMBOOK je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNejzlejší zlokniha na světě

Myst, Magnus

Mladá fronta, 2019

zobrazit info o knizeNepovedené kouzlo: Emilka a ztracená škola

Martišková, Petra

Grada, 2019

Napsat komentář