Originální diárium s básněmi a obrazy

Nekonecny kalendar
Své síly spojili český básník Krchovský a výtvarník a typograf Štorm a vytvořili plánovací diář / zápisník / deník plný působivých rytin a básní. Jako hlavní téma autoři zvolili věčný koloběh ročních období.

Co se stane, když své síly spojí nejpopulárnější český básník Krchovský a známý výtvarník, typograf i světově respektovaný tvůrce písem Štorm? Vznikne Nekonečný kalendář s působivými rytinami a básněmi, které vtipně reagují na věčný koloběh ročních období, ale i věčnost samu. Tato spolupráce vyústila v exklusivní publikaci, kterou můžete využívat jako klasický plánovací diář, ale i jako svůj zápisník či deník. „V diáři lehký žal, hluboký v srdci smích!“ Zapomeňte na nejrůznější „moleskínky“, teď zde máme toto lehce dekadentní diárium, které vám po naplnění vaším jedinečným obsahem navždy zůstane jako památka na libovolný rok.

Ukázka z knihy

Ledna půl, marnosti začaly žně,
beznaděj bezbřehá, uvintř i vně…
ubohá dvojice u božích muk
srdcová dáma a křížovej kluk.

Nekonečný kalendář

Autor: J. Krchovský

Počet stran: 204
Vazba: vázaná
Formát: 125×185 mm
ISBN: 978-80-7577-410-1
Doporučená cena: 333 Kč

 

 

Knihu Nekonečný kalendář vydalo nakladatelství Host. A nezapomeňte na ukázku.

O autorovi

J-H-KrchovskyJ. Krchovský se narodil roku 1960 v Praze. V mládí byl ovlivněn prostředím pražského undergroundu a zejména osobností Egona Bondyho. Od svých dvaceti let publikoval v samizdatu a po roce 1989 i časopisecky. Vydal knihy Noci, po nichž nepřichází ráno (Host 1991), Leda s labutí (Host 1997), Dodatky… (Host 1997), Básně (souborné vydání předešlých titulů; Host 1998), Vše nejlepší… (Maťa 1998), Poslední list (Petrov 2003), Nad jedním světem ( Host 2004), Mladost – Radost… (Větrné mlýny 2005), Básně sebrané (Host 2010), Dvojité dno (2010), Já už chci domů (Host 2015, naše recenze)  Autor patří k nejoblíbenějším a nejčtenějším českým básníkům poslední doby, jeho knihy vyšly v mnoha reedicích.

Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Host


Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNekonečný kalendář

Krchovský, J. H.

Host, 2017

Napsat komentář