Zasoutěžte si o pokračování hubnoucího bestselleru

Harmonie_zdravi_krasy_a_vitality-perex
Jak se správně stravovat, zhubnout a váhu si udržet se dozvíte v pokračování úspěšného bestselleru Zhubněte jednou provždy. Tentokrát vám Antónia Mačingová pomůže najít cestu k harmonii.

Recepty nejen na štěstí

Harmonie zdraví, krásy a vitality je další kniha o tom, jak zhubnout a udržet si váhu od Antónie Mačingové.
Harmonie zdraví, krásy a vitality volně navazuje na bestseller Zhubněte jednou provždy. Antónie Mačingová vám vysvětlí jednoduchý systém, jak přejít z obvyklého stravovaní, které vám přineslo nadváhu a zdravotní potíže, ke správnému způsobu. Ten mimo zeštíhlujícího efektu výrazně ulehčí i vašemu zdraví. Běžný způsob stravování, nedostatek času a zanedbávání sama sebe má za následek to, že doslova vběhnete do pasti farmaceutických společností, které vám rády prodají předražené a minimálně účinné potravinové doplňky.
V knize Harmonie zdraví, krásy a vitality najdete také příběh žákyně Antónie Mačingové a budete moci sledovat její proměnu. Budete svědky toho, jak ztrácela kila, získávala nové návyky a změnila se v kreativní mladou ženu. Pochopila, že člověk je sám sobě tou nejhorší překážkou, která nám brání být spokojení a šťastní. Harmonie zdraví, krásy a vitality vám nabídne zdravé a chutné recepty, které změnu životního stylu usnadní a pomůžou i vám, aby vaše jídla byla nejen zdravá, ale především chutná.

„Jojo efekt se neprojeví v tom případě, pokud se nevrátíte do původních stravovacích návyků.“
Antónie Mačingová

 

Harmonie zdraví, krásy a vitality

Autor: Antónia Mačingová

Vydalo: nakladatelství Antonialifestyle28
Počet stran: 192
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2013
Poslední dotisk: 01/2014
ISBN: 978-80-971373-3-5

Přečtěte si více o knize Harmonie zdraví, krásy a vitality, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.cz. Můžete si také prohlédnout několik stran z knihy: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Odhodlání, vytrvalost a disciplína bylo to, co pomohlo lidem projít 28 denním harmonizačním programem.
Pro Vaši trvalou přeměnu ale potřebujete následující týdny posílit:
Zodpovědnost
(Protože jenom my jsme zodpovědní za to, jak se momentálně cítíme a jak vypadáme.)
Štěstí a radost
(Tyto energie urychlí proces proměny.)
Přistupujte k sobě s láskou
(I když něco porušíte, nevyčítejte si to. Přijměte to a jednoduše pokračujte dále… Vždyť není kam pospíchat.)
Odpusťte si
(I když něco pokazíte, nezlobte se na sebe.)
Informace
(Čtěte si knihu a moji webovou stránku – stále tam najdete něco, co Vám pomůže.)
Buďte aktivní
(Jídlo si připravujte, těšte se na jeho přípravu, těšte se na jeho chuť a na to, jak bude chutnat jiným členům rodiny… Připravujte ho pro sebe, a to, jakou energii mu vložíte při jeho přípravě, se projeví na Vaší proměně.)
Vydržte :-)
(Jednou se probudíte, a ani Vás nenapadne sáhnout po něčem nevhodném… A i když to uděláte, Vaše tělo bude tak pozitivně naprogramované, že s nějakou chybičkou krásy si raz-dva poradí.) (str. 5)

 

Vyhrajte knihu Harmonie zdraví, krásy a vitality

Změňte postoj ke svému tělu, své návyky a staňte se spokojenějším a krásnějším člověkem. Jako inspirace vám může posloužit příběh jedné z žákyň Antónie Mačingové. Stejně tak určitě oceníte recepty, které v knize najdete a můžete si podle nich zkusit uvařit chutná a hlavně zdravá jídla.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Harmonie zdraví, krásy a vitality vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Harmonie zdraví, krásy a vitality
probíhá od 23. června do 6. července 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Harmonie zdraví, krásy a vitality

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHarmonie zdraví, krásy a vitality

Mačingová, Antónia

Antonialifestyle28, 2013

Zasoutěžte si o pokračování hubnoucího bestselleru - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. ema1 napsal:

    také mi dnes došla tato kniha, recepty jsou moc zajímavé a určitě brzo vyzkouším, děkuji

  2. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Dnes mně došla kniha Harmonie zdraví, krásy a vitality, kterou jsem vyhrála v soutěži a došla zcela v pořádku. Za výhru moc děkuji

Napsat komentář