Hrajte si a cvičte se svými dětmi!

862831_shininhappypeople
Nakladatelství Grada vydává novinku v edici Rádce pro rodiče, která vám poradí nejen v oblasti pohybové výchovy těch nejmenších.

Kniha zkušených lektorek pohybové výchovy je obohacující především pro rodiče dětí od kojeneckého do batolecího věku. Nabízí detailní a bohatě ilustrované návody k posilovacím, uvolňovacím a protahovacím cvičením a hrátkám s malými dětmi. Do hry se mohou zapojit i starší sourozenci.

Mezi herní a cvičební náměty jsou zařazeny také aktivity s overballem. Autorky se rovněž zaměřují na správnou manipulaci s dítětem s ohledem na jeho motorický vývoj a pohybové dovednosti.

Inspirujte se k domácímu cvičení, posilněte i uvolněte svoje tělo a užijte si radost z pohybu se svým děťátkem.

–           Ilustrovaný soubor cvičení a her

–           Správní manipulace s dítětem

–           Posilování a relaxace pro děti i rodiče

———————————————————————————————————-

Cvičíme, posilujeme a hrajeme si s dětmi

Vydalo nakladatelství Grada

Autorky:  Kišová Hana, Malá Hana
Ilustrátor
: Patricie Koubská
Ediční řada
: Rady pro rodiče
Formát
: A5
Vazba
: V2
Rozsah
: 104 stran
Prodejní cena vč. DPH:
159 Kč, 7,16 €
ISBN
: 978-80-247-3977-9

 

Informace o autorkách:

Hana Kišová (1973)
Dětská sestra s praxí na novorozenecké JIP FN Brno a v ambulanci praktického lékaře pro děti a dorost, nyní na mateřské dovolené, matka tří dcer a úspěšná autorka knih Říkadla a jednoduchá cvičení – pro děti od kojeneckého věku (Grada 2010) a Hrátky s batolátky (Portál 2010). Jako certifikovaná lektorka pro pohybové hry s kojenci a batolaty se již několik let aktivně věnuje cvičení rodičů s dětmi od kojeneckého věku. Ve svých kroužcích Ma-Mi klubu Hanky Kišové v Brně využívá ke hrátkám moderních a netradičních pomůcek (gymball, overball, padák, stuhy, obruče, šátky apod.). Cvičení vždy doprovází rytmickými říkadly nebo básničkami z vlastní tvorby. Tato aktivita i její vlastní děti ji inspirují při její tvůrčí činnosti a motivují k předávání zkušeností prostřednictvím knih lektorům i rodičům.

Kontakt: cvicimesdetmi@seznam.cz, www.mimino-batole.cz.

Bc. Hana Malá (1972)
Působí jako samostatná fyzioterapeutka. Po bakalářském studiu fyzioterapie na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně se věnovala řadu let ambulantní praxi. S nástupem mateřských povinností a péčí o (dnes již devítiletá) dvojčata se aktivně zapojila do činnosti Centra rodinných aktivit v Brně. Vede zde pravidelná cvičení pro maminky s dětmi od šesti měsíců do dvou let. Studium pedagogického minima na Pedagogické fakultě Masarykovy univerzity Brno zakončila závěrečnou prací Metodika cvičení rodičů s dětmi do jednoho roku.

Jako laktační poradkyně již osmým rokem připravuje také vzdělávací semináře pro své kolegyně. Ve vyhledávaných kurzech předporodní přípravy se věnuje cvičení pro těhotné, přípravě ke kojení a péči o dítě. Má radost z mnoha spokojených rodičů a maminek, které mohou bez problémů kojit své děti. Účastní se pravidelného vzdělávání laktačních poradců a navštěvuje odborné rehabilitační semináře a kurzy.

 

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCvičíme, posilujeme a hrajeme si s dětmi

Kiršová, Hana - Malá, Hana

Grada, 2012

Napsat komentář