Když rodinný byznys není tak pohádkový, jak se na první pohled zdálo

Gang
Martina Cole přichází do českých knihkupectví s dalším úspěšným titulem – napínavou knihou Gang. Co bratry Baileyovy stáhne dolů ze samotného vrcholu? Bude to tvrdá konkurence lačnící po penězích, nebo Tania, dcera jednoho z nich, která procitne z blažené nevědomosti?

Můžete mít pocit, že vám svět leží u nohou. Než vás svět srazí na kolena.

Bratři Baileyovi jsou odhodláni udělat vše pro to, aby si jich svět vážil. Po dobrém, nebo po zlém. Na první pohled jsou jako voda a oheň: Petrovy uhlazené způsoby mistrně skrývají nelítostnou povahu, zatímco o Danielově slabosti pro násilí se vyprávějí legendy. Jeden od druhého se liší – ale společně jsou nepřekonatelní.

Od sedmdesátých let vládnou londýnskému East Endu, a když do služeb rodinného gangu vstoupí i synové, zdá se, že Baileyovy nemůže nic ohrozit. Zdání ovšem klame: když jste na vrcholu, vždycky vás někdo chce stáhnout dolů. Vždyť v tomhle byznysu se točí příliš velké peníze…

Konkurenční klany však nejsou jediným problémem Baileyových. Další potíž pro ně představuje Danielova jediná dcera Tania. Vyrůstala v blažené nevědomosti o povaze rodinného podnikání, ale pak je náhle konfrontována s drsnou skutečností. A právě v té chvíli učiní rozhodnutí, které ovlivní celý její příští život.

Gang

Autor: Martina Cole

Překlad: Hana Čapková
Počet stran: 472
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7303-970-7
Doporučená cena: 299 Kč

Přečtěte si víc o knize Gang a prolistujte si ukázku z ní 

O autorce

Martina Cole (* 1958) patří mezi absolutní špičku současných britských spisovatelů. Její vstup do světa literatury před osmnácti lety byl vskutku impozantní a zároveň velmi neobvyklý: vsadila se s manželem o padesát liber, že dokáže napsat román. Následně dala v práci výpověď a za poslední výplatu si koupila psací stroj. Sázku tenkrát vyhrála – a co víc, její prvotina Královna zločinu okamžitě vystřelila na žebříčky nejprodávanějších knih. Stejný osud potkal i všechny její další knihy.

(Zdroj informací: nakladatelství Domino)


Nakladatelství Domino bylo založeno v dubnu 1997 s cílem vydávat knihy, mezi kterými si najde tu svou každý čtenář. Za celé období své činnosti jsme vydali tituly ve čtyřech edicích: Historická řada, Napětí, Romány z lékařského prostředí, Romantika. Velké čtenářské úspěchy také slaví biografie významných osobností z historické edice.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeGang

Cole, Martina

Domino, 2013

Napsat komentář