Zasoutěžte si o knihu plnou pohádek

Bylo-nebylo-perex
Klasické pohádky, které si pamatujete z dětství, si můžete právě teď připomenout znovu s vašimi dětmi. Kniha Bylo nebylo je plná dobře známých příběhů, které jsou převyprávěné modernějším jazykem, aby je dnešní děti lépe pochopily. A samozřejmě nechybí krásné obrázky.

Nejkrásnější pohádky

V této nádherné knize Bylo nebylo najdete ty nejkrásnější české pohádky. Děti jim naslouchají již po generace, a tak jsme je pro ně převyprávěli moderním, snadno srozumitelným jazykem, který je dětem blízký, ale zároveň jim pomůže rozšířit slovní zásobu. Příběhy jsou výborně doplněny překrásnými ilustracemi, které potěší oko každého, nejen malého čtenáře.

 

Bylo nebylo

Velká kniha českých pohádek

Vydalo: nakladatelství SUN
Ilustrace: Petr Bauer
Počet stran: 158
Vazba: pevná
Vydáno: 9/2013
ISBN: 978-80-7371-646-2

Přečtěte si více o knize Bylo nebylo, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.cz.

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Bylo nebylo

Vraťte se do dětství spolu s vašimi potomky při čtení klasických pohádek. Ty jsou navíc doplněny nádhernými barevnými obrázky, díky kterým budou děti knihu milovat! Tak vzhůru na výlet do pohádkové země za sedmero horami.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou právě knihu Bylo nebylo vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a kniha může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bylo nebylo
probíhá od 10. března do 23. března 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 pohádkové knihy Bylo nebylo

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBylo nebylo
Velká kniha českých pohádek

SUN, 2013

Napsat komentář