Praktické a užitečné návody jak si poradit s neposlušnými dětmi

PerexPohadkyProNeposlusneDeti
Máte doma dítě, které se dloubá v nose, je zapomnětlivé, lenivé, lakomé nebo hubaté? Hledáte dobrou polepšovnu, která vaše dítě zachrání před celoživotní neposlušnosti? Už nehledejte, náš knižní tip vám poradí!

Z této knihy se Vaše dítě konečně dozví, co ho čeká, když bude neposlušné!

Legendární slovenský bestseller, který má tisíce nadšených fanoušků, ale také stejně mnoho odpůrců, vychází v novém českém překladu a s novými doplněnými ilustracemi. Pohádky o dětech, které jsou postižené různými druhy neposlušnosti, plné černého humoru a neobyčejných strašidel, vyvolávají ve spojení s Danglárovými ilustracemi hurónský smích u dětí, ale i u rodičů. Kniha se stala oblíbenou dětskou četbou a suverénně vede jako nejčtenější knížka na školních recitačních a interpretačních soutěžích. Dočkala se pěti divadelních zpracování na Slovensku i v České republice a vyšla také na CD, českou verzi načetla Aňa Geislerová.

Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče jsou v novém rozšířeném vydání a v nové typografické úpravě připravené pro novou generaci malých neposluchů a jejich zoufalých rodičů a jsou zaručenou výchovnou pomůckou poslední instance s úspěšností 97,3 procenta.

Nové rozšířené vydání obsahuje:

  • čtrnáct pohádek
  • pomocný slovník
  • test neposlušnosti
  • přesvědčovací argumentář

 

Pokud nechcete, aby Vás děti přivedly do hrobu, přečtěte si tuto knihu.

Prof. Hermann Kostižer, specialista na boj s dětskou neposlušností

 

Ukázka z knihy

O línem Toníkovi

Starostliví rodiče mu vždy přinesli snídani, nakrmili ho, učesali, Toník se opět zavrtal pod peřinu a spal až do pozdního odpoledne.
Disciplína, pořádek, přísný režim! To je základ boje proti dětské lenosti.

Celou ukázku z knihy si můžete přečíst zde.

 

Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče

Autoři: Dušan Taragel Jozef Gertli Danglár
Přeložil: Miroslav Zelinský

Počet stran: 184
Vazba: vázaná
Vydání: druhé
ISBN: 978-80-7491-068-5
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče vydalo nakladatelství Host.

 

O autorech

Dušan Taragel Foto: Peter Procházka

Dušan Taragel se narodil v roce 1961 v Bratislavě. Knižně debutoval v roce 1997 Pohádkami pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče. Kniha vyšla v krátké době ve třech vydáních, byla přeložena do polštiny a češtiny a inspirovala několik divadelních dramatizací na Slovensku i v České republice. Jako autor se podílel na knihách Sekerou & nožem (1999, spoluautor Peter Pišťanek), Roger Krowiak (2002, sestavovatel, česky 2004), Sex po slovensku 1 a 2 (antologie erotických povídek, 2004, 2005, sestavovatel, první z nich česky 2005), Vražda jako společenská událost (Základy společenského chování při vraždě, 2006, česky 2007), Jánošík! Pravdivý příběh (komiks o legendárním zbojníkovi, spoluautor Jozef Gertli Danglár, 2006). Je autorem námětu a scénáře televizního filmu Baščovanský & zeť (premiéra 1995). V současnosti se kromě publicistiky věnuje také psaní scénářů pro sitcomy a televizní seriály.

Gertli Danglár Foto: archív autora

Jozef Gertli Danglár se narodil v roce 1962 v Detvě. Dětství prožil v hájovně Bratkovský most. Vystudoval Střední uměleckoprůmyslovou školu v Bratislavě. Několik let strávil v různých zaměstnáních (kulisář, restaurátor). Od ukončení VŠVU se věnuje kreslení komiksů a jiných obrázků. Ilustroval například knihy Petra Pišťanka (Rivers of Babylon). Komiksy a ilustrace uveřejňuje v časopisech a novinách, je autorem knižních obálek pro česká a slovenská nakladatelství a komiksu Jánošík! Pravdivý příběh (komiks o legendárním zbojníkovi, spoluautor Dušan Taragel, 2006).

(Zdroj informací a fotografií: nakladatelství Host)


Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

Nakladatelství Host se svými zavedenými a respektovanými edičními řadami, autory, jejichž jména patří v české literatuře k těm nejprestižnějším, a se stejnojmenným časopisem, který se pravidelně věnuje reflexi a kultivaci české literární scény, představuje svým způsobem výjimečnou literární velmoc.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče

Taragel, Dušan - Danglár, Jozef Gertli

Host, 2014

Napsat komentář