Zahrajte si s nakladatelstvím Host o vouchery na nákup knih

Literární křížovka s nakladatelstvím Host
Nabídka knih nakladatelství Host je opravdu široká. Pokud vás některý z titulů zaujal a chtěli byste na jeho nákupu ušetřit, zkuste své štěstí v naší další literární křížovce!

Neznáte-li dosud naše literární křížovky, doporučujeme vám si některou z předcházejících literárních křížovek cvičně vyluštit. V té minulé jsme hráli o kredit do našich aukcí a před čtrnácti dny o vouchery na nákup knih z nabídky nakladatelství Host. Pokud jste snad neměli dost štěstí a nebyli mezi těmi, kdo voucher vyhráli, máte šanci zítra! Nakladatelství Host totiž do zítřejší literární křížovky opět věnovalo pět voucherů v celkové hodnotě 500 Kč! Vouchery si mezi sebe rozdělí první tři nejrychlejší řešitelé a opět i  dva vylosovaní ze všech, kteří správně odpověděli.

Nakladatelství Host

Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, nechybí samozřejmě i zatím poměrně skromná ale přesto zajímavé tituly nabízející edice věnovaná dětské literatuře.

Součástí nabídky je mnoho zajímavých, oceněných a čtenáři velmi oblíbených titulů. K bestsellerům patří například krimi román Písečný muž, jehož autory jsou Alexandra a Alexander Ahndorilovy, vystupující pod literárním pseudonymem Lars Kepler, nebo román Vyhnání Gerty Schnirch, jehož autorkou je Kateřina Tučková.

Písečný mužVyhnání Gerty Schnirch

 

V edičním plánu nakladatelství Host nechybí ani prestižní ediční řada Česká knižnice, koncipovaná tak, aby obsáhla reprezentativní díla české literatury od počátků do současnosti.

Jaké jsou podmínky soutěže?

Literární křížovka se na našich stránkách objeví během zítřejšího dopoledne. Jakmile bude vydána, soutěž začíná. Pozorně křížovku vyplňte a na mail krizovky@klubknihomolu.cz nám pošlete:

  • správné znění tajenky
  • odpovědi na všechny otázky (každou odpověď na samostatný řádek)
  • svou přezdívku, pod kterou jste zaregistrováni na stránkách Klubu knihomolů
  • do předmětu napište „Křížovka č. 6

Pak už stačí jen počkat na vyhodnocení soutěže. Ta končí o půlnoci z pondělí na úterý.

Přejeme vám hodně štěstí a těšíme se na vaše odpovědi!

Doporučení:
Share

Napsat komentář