Psychologický thriller o vraždách a satanismu

Temné kouty
V českém překladu nedávno vyšla již třetí kniha americké bestseleristky Gillian Flynnové, autorky krimi románů Zmizelá a Ostré předměty. Z brilantního psychothrilleru Temné kouty vás bude doslova mrazit!

Libby Dayové bylo sedm, když se její matka a dvě sestry staly oběťmi „satanistické vraždy“ v kansaském městečku Kinnakee. Libby přežila – a u soudu se proslavila svědectvím, že je zabil její patnáctiletý bratr Ben. O pětadvacet let později ji vyhledají členové neoficiálního spolku zaměřeného na notoricky známé zločiny. Doufají, že objeví důkazy svědčící o Benově nevině. Libby zase doufá, že na své tragické minulosti něco vydělá…

Temné kouty

Temné koutyAutor: Gillian Flynnová

Překlad: Pavel Medek
Počet stran: 448
Vazba: vázaná
Formát: 156×234

Přečtěte si víc o knize Temné kouty a prolistujte si ukázku z ní 

 

Gillian Flynnová

Gillian Flynn

Narodila se v roce 1971. Vydala tři romány s kriminální zápletkou, jež dobyly přední příčky žebříčku bestsellerů New York Times – po Ostrých předmětech (2006) a Temných koutech (2009) přišla v roce 2012 Zmizelá (Gone Girl), která tomuto žebříčku několik týdnů vévodila. Bývalá novinářka a kritička píšící pro Entertainment Weekly žije v Chicagu s manželem a synem, její knihy vycházejí ve 42 zemích.

Další autorčiny tituly:

 


Nakladatelství Knižní klub nabízí především českou a světovou literaturu, detektivní romány a thrillery, historické a válečné romány a dětskou literaturu.
Je součástí společnosti Euromedia Group, dceřinné společnosti Bertelsmann AG, která patří mezi nejsilnější a největší firmy podnikající v rámci knižního trhu v České republice.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTemné kouty

Flynnová, Gillian

Knižní klub, 2014

Napsat komentář