Vyhrajte Rozhovory po konci světa

Rozhovory-po-konci-světa_náhled
Kniha hovorů se známými osobnostmi různorodých profesí, různého věku a o rozličných tématech, která byla právě včera pokřtěna, vás zavede do domácího prostřední zpovídaných. Díky tomu jsou rozhovory velmi upřímné a otevřené, o čemž se můžete při čtení sami přesvědčit.

Hovory se známými tvářemi

Rozhovory s osobnostmi z různých oblastí života (František Koukolík, Arnošt Goldflam, Jiří Slíva, Bohdan Pomahač, Kamila Moučková, Jan Vodňanský, Pavel Nový, Květa Fialová a další) probíhají vždy v domácím prostředí, a zpovídané osoby na sebe tak prozradí více než jinde. Známý moderátor Martin Severa se umí ptát a z odpovědí, si čtenář může „vytáhnout“ návod na to, jak zvládnout období po těžkém životním okamžiku.

 

Rozhovory po konci světa

Autor: Martin Severa

Vydalo: nakladatelství Mladá Fronta
Počet stran: 272
Vazba: pevná
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-204-3128-8

Přečtěte si více o knize Rozhovory po konci světa, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá Fronta. A nezapomeňte si prolistovat ukázku.

Nakladatelství Mladá Fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka z knihy

S: Váš první svět nebylo ani tak dětství jako rovnou pěvecká kariéra…
P: Začalo to tím, že jsem přešla ze základní školy na gympl. To už samo o sobě byl docela nervák, protože já jsem měla punc toho, že táta je kriminálník. Byl totiž v anglické armádě a v roce devatenáct set padesát tři po komunistické čistce ho „po zásluze“ zavřeli, a aby byl můj profil ještě vylepšen, tak moje maminka pocházela z Rakouska a mluvila špatně česky. Já jsem prostě byla kapitalistickej cizáckej spratek, a i když jsem měla na základce samý jedničky, tak jsem musela dělat přijímací zkoušky na gympl. No a když jsem chodila na to gymnázium, tak se odehrál takzvaný „konkurz“, který natočil oscarový Forman, ovšem to byl podfuk. To nebyl žádný konkurz.
S: Vy jste si myslela, že jdete na normální konkurz, a on se točil film.
P: Všechny, tři sta holek nebo kolik nás bylo, někde tajnou kamerou skrytě točil Forman. Tenkrát měla Eva Pilarová hit Oliver Twist a asi polovička těch dívek zpívala Oliver Twist, a právě to je ta nejpůvabnější část toho filmu. Forman tam ty holčičky sestříhal po větách, jak to všechny zpívaly, a pro mě to byla výhra, protože pan Mareš který seděl v té porotě… (strana 97 a 98)

 

Vyhrajte knihu Rozhovory po konci světa

Jaký vliv má na zpovídaného domácí prostředí se můžete přesvědčit v knize Rozhovory po konci světa. Nejen díky zkušenostem a umu zpovídajícího Martina Severy vás totiž známé osobnosti nechají nahlédnout daleko hlouběji než by tomu bylo v prostředí formálním. Přesvědčte se o tom sami – teď máte totiž šanci u nás získat knihu Rozhovory po konci světa!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá Fronta vám totiž přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou právě knihu Rozhovory po konci světa vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a kniha může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Rozhovory po konci světa
probíhá od 24. ledna do 6. února 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3x Rozhovory po konci světa

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRozhovory po konci světa

Severa, Martin

Mladá fronta, 2013

Vyhrajte Rozhovory po konci světa - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. bronec napsal:

    Dobrý den, dne 6.2. jsem vyhrála v soutěži knihu, ale do dnešního dne mi ještě nepřišla. Děkuji za vyřízení

    bronec

Napsat komentář