Erotické knižní tipy na víkend

rty
Jak dopadne karetní hra o jednu noc? Jak ovlivní manželství to, že Karolína prožije svůj první orgasmus až s milencem? A jaký je vztah učitelky s otcem jejího žáka? Pojďme si představit čtyři tituly, kterými si zaručeně zpříjemníte víkend!

Titul V hnízdě kolibříka o rozkoši a nevěrou probuzené touze napsala autorka s pseudonymem Ana M. Knihu vydalo nakladatelství Alpress.

V hnízdě kolibříka 

Autorka: Ana M.

Počet stran: 304
Formát: 135×205
Vazba: pevná bez přebalu

Přečtěte si více o knize V hnízdě kolibříka

Přečtěte si také ukázku z knihy!

Karolína má dvě zdravé děti, milujícího muže a společně vybudovanou vysněnou firmu. Co víc by si mohla ještě přát? To nečekaně zjistí, když bez varování spadne do víru vášně a prožije nezapomenutelnou noc – s cizím mužem! Poprvé vnímá rozkoš z milování, najednou nemusí nic předstírat, a má jediné přání, odhalovat zapovězená tajemství tělesných slastí.

——————————————

Kdo je učitelem lásky? To se dozvíte v erotickém románu Smlouva s Adamem od autorky píšící pod pseudonymem Jitka Volfová. Knihu vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Smlouva s Adamem

Autorka: Jitka Volfová

Počet stran: 448
Formát: 140×210
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o knize Smlouva s Adamem

Přečtěte si také ukázku z knihy!

Prvotina české autorky a zároveň první díl z plánované trilogie, v němž je vykreslen rok sexuálního zasvěcování mladé učitelky, jež ve své naivitě a okouzlení sexem podlehne otci svého žáka. Autorka zároveň barvitě vykresluje i rodinné vztahy a milostné příhody svých dvou kamarádek.

——————————————

Ještě před tím, než vám představíme druhý díl trilogie Jitky Volfové, nahlédneme do knihy, kdy jediná karetní hra může obrátit život naruby. Dokázaly byste se vsadit o panenství a svou čest, jen abyste zachránili svou rodinu? Knihu Výtečník v jejím loži autorky Sabriny Jeffries vydalo nakladatelství Domino.

Výtečník v jejím loži

Autorka: Sabrina Jeffries

Překlad: Květa Palowská 
Počet stran: 272
Formát: 140×211
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o knize Výtečník v jejím loži

Prolistujte si také ukázku z knihy!

Jarret Sharpe by si nejraději vydělával na živobytí karbanem a ani jako pivovarník nepřestane být hazardním hráčem. Půvabná Annabel Lakeová mu předloží lákavou nabídku: zahrají si spolu karty. Pokud vyhraje on, je ochotna strávit s ním noc. Pokud vyhraje ona, Jarret pomůže zachránit pivovar jejího bratra před krachem. Copak mohl proslulý karbaník tušit, že ho ta dáma obehraje?

——————————————

Jakou roli ve vztahu hraje  žárlivost a krize? Již zmíněný druhý díl trilogie Jitky Volfové se nazývá Smlouva s Evou. Knihu vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Smlouva s Evou

Autor: Jitka Volfová

Počet stran: 360
Formát :140×210
Vazba: vazaná

Přečtěte si více o knize Smlouva s Evou

Přečtěte si také ukázku z knihy!

Sotva se Adamovi podaří Evu přesvědčit, aby mu odpustila, objeví se nečekaná komplikace a jedna krize střídá druhou. Je jejich vzájemné pouto natolik pevné, aby společně překonali všechny překážky, které se jim staví do cesty, nebo se jejich cesty znovu rozejdou? Stranou nezůstávají ani osudy Eviných kamarádek. Splní se Šárce její sen o lepším životě? Podaří se Heleně nahlédnout pod pokličku svých problémů? Život není jednoduchý ani v románu, a tak přináší řadu nečekaných zvratů…


Lechtivé tipy jsou za námi. Která kniha vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor do diskuze!

Tyto a další knihy si můžete také vydražit
v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeV hnízdě kolibříka
Erotický román

M. Ana

Alpress, 2013

zobrazit info o knizeSmlouva s Adamem
Učitel lásky

Volfová, Jitka

Mladá fronta, 2013

zobrazit info o knizeVýtečník v jejím loži

Jeffries, Sabrina

Domino, 2013

zobrazit info o knizeSmlouva s Evou
Zkouška lásky

Volfová, Jitka

Mladá fronta, 2013

Napsat komentář