Tipy na čtení pro muže

vse o muzich
V dnešních tipech si přijdou na své především muži.  V představovaných knihách nechybí tajní agenti, zbraně, vzpomínky na působení StB, ale ani krásné ženy a rady „jak na ně“. Kterého muže by alespoň jedno z těchto témat nelákalo?

Přísně tajná StB

Pokud toužíte nahlédnout do fotografických materiálů StB, které byly ještě nedávno přísně tajné, je tato kniha právě pro vás. Mimo jiné se v ní dozvíte i to, kde se StB scházela se svými agenty, včetně přesných adres a snímků těchto budov z minulosti i současnosti.

Estébáckou Prahou

Autor: Prokop Tomek

Vydalo: nakladatelství Academia
Počet stran: 176
Vazba: lepená brožura
ISBN: 978-80-200-2290-5

Kniha seznámí čtenáře s autentickými budovami a místy, na nichž působila před rokem 1989 Státní bezpečnost a některé jiné složky represivního aparátu totalitního režimu. Zároveň přináší i širší a přehledný souhrn informací o různých složkách StB, jejich struktuře a funkcích a dodává těmto údajům nový význam a atraktivitu zasazením do rámce města změněného během uplynulých více než dvaceti let.

Přečtěte si více o knize Estébáckou Prahou.

 

Svět Jasona Bournea

Prostředí zpravodajských služeb, nájemní vrazi, ale i kladní hrdinové na vás čekají v této knize plné napětí. Dokáže Jason Bourne spolu s generálem Karpovem zabránit katastrofě? Nebo dojde k nečekanému zvratu v ději?

Bourneova moc

Autoři: Robert Ludlum, Eric Van Lustbader

Vydalo: nakladatelství Domino
Počet stran: 392
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7303-886-1

Jason Bourne má před sebou další nesnadný úkol: dopadnout skupinu teroristů, která má v plánu zničit strategické přírodní zdroje, bez nichž by Amerika nemohla fungovat. Snad by mu v tom mohl pomoci generál Boris Karpov, nedávno ustavený šéf ruské tajné služby FSB–2, jejíž dlouhé prsty vzbuzují všeobecný respekt.

Přečtěte si o knize Bourneova moc více a nezapomeňte na ukázku. Na našem webu najdete také recenzi.

 

Jak se zrodil agent 007

Kdo se stal předlohou pro agenta Jamese Bonda? Existoval vůbec někdo takový, nebo jde jen o zcela vymyšlenou postavu? Přesně to se dozvíte v následující knize, kterou si jistě rádi přečtou nejen milovníci „bondovek“.

Odhalené tajemství vzniku agenta 007 – Z archivů britských tajných služeb

Autor: Brian Lett

Vydalo: nakladatelství GRADA
Počet stran: 288
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-247-4755-2

Tato kniha o skutečném pozadí vzniku agenta 007 mohla být napsána až v nedávné době. Její autor musel čekat na zrušení bezpečnostního embarga a zpřístupnění četných, dosud přísně střežených archivních materiálů britských zpravodajských služeb. Bezprostřední inspirací k vytvoření fiktivního agenta Jamese Bonda byla totiž nesmírně riskantní a z mezinárodního hlediska velice ožehavá akce britských tajných služeb z roku 1942, jejíž neúspěch by měl fatální následky i dlouho po válce.

Přečtěte si více o knize Odhalené tajemství vzniku agenta 007 – Z archivů britských tajných služeb a prolistujte si i ukázku.

 

Úspěch u žen zaručen

Ačkoli podle názvu se může zdát, že v knize najdete jen tipy, jak najít tu pravou, opak je pravdou. Kniha je totiž právě tak pro hledající, jako pro zadané – ti díky ní mohou doma znovu rozdmýchat partnerskou vášeň a naučit se svou partnerku (příjemně) překvapovat.

Jak na ženy – Co by muži měli vědět o ženách a ženy by mužům nikdy neřekly

Autorka: Regina Swoboda

Vydalo: nakladatelství GRADA
Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
ISBN: 978-80-247-5045-3

Jak v sobě skloubit mužného rytíře činu a zároveň citlivého naslouchajícího partnera? Je třeba ženu chápat, nebo ji stačí milovat? S tím vším a ještě s mnoha dalšími radostmi i strastmi soužití s něžným pohlavím vám v této knize poradí zkušená autorka a komunikační trenérka. Na mnoha příkladech vám ukáže, jak můžete vylepšit své vztahy se ženami a co udělat pro to, aby byly spokojené.

Přečtěte si o knize Jak na ženy – Co by muži měli vědět o ženách a ženy by mužům nikdy neřekly více a nezapomeňte na ukázku.

 

Hon na lovce

Při vyšetřování přestřelky lze občas narazit na přímo děsivé skutečnosti; a přesně to se stane detektivu Johnu Tallowovi. Nejen že přijde o svého parťáka, ale dostane se na stopu lovce lidí, který má na svědomí pravděpodobně nejvíce obětí v historii New Yorku.

Soustrojí smrti

Autor: Warren Ellis

Vydalo: nakladatelství Mladá Fronta
Počet stran: 328
Vazba: pevná bez přebalu
ISBN: 978-80-204-3084-7

Při přestřelce v činžáku na Pearl Street, určeném k likvidaci, detektiv John Tallow přijde o svého partnera a vzápětí narazí na byt plný pistolí a revolverů. Jejich prohlídka ukáže, že každá zbraň vede k jiné, dosud nevyřešené vraždě. Někdo už dvacet nebo více let zabíjí a zbraně si schovává k jakémusi záhadnému účelu. V situaci, kdy náhle čelí stovkám nevyřešených vražd, Tallow brzy zjišťuje, že je na stopě skutečné smlouvě s ďáblem.

Přečtěte si více o knize Soustrojí smrti.

 

———————————————

 

Dějové linie knih z dnešních tipů obsáhly několik rozličných témat, atraktivních snad pro každého muže. Které z  témat zaujalo nejvíce právě vás?

Tyto a další knihy si můžete také vydražit
v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEstébáckou Prahou
Průvodce po pražských sídlech Státní bezpečnosti

Tomek, Prokop

Academia, 2013

zobrazit info o knizeBourneova moc

Ludlum, Robert - Lustbader, Eric Van

Domino, 2013

zobrazit info o knizeOdhalené tajemství vzniku agenta 007
Z archivů britských tajných služeb

Lett, Brian

Grada, 2013

zobrazit info o knizeJak na ženy
Co by muži měli vědět o ženách a ženy by mužům nikdy neřekly

Swoboda, Regina

Grada, 2013

zobrazit info o knizeSoustrojí smrti

Ellis, Warren

Mladá fronta, 2013

Napsat komentář