Boj s autismem

Moje vítězství nad autismem
Kniha plná naděje, v níž autorka Tamara Morarová popisuje svůj nelehký boj s jednou z nejtěžších dětských vývojových poruch, ukazuje, že s trochou píle a odhodlání jde pokořit i nejsilnějšího protivníka.

Když byly Paulovi čtyři roky, dozvěděli se jeho rodiče od lékařů, že je postižen autismem. Po prvotním šoku se Tamara Morarová odmítla smířit s tím, že jejímu synovi údajně není pomoci, s pesimismem lékařů a se vzdělávacím systémem, v němž pro Paula není místo. Začala si shánět informace a na základě metody vypracované zkušenou terapeutkou věnovala veškerý svůj čas a energii pokusu „dostat svého syna zpátky“. Ve své knize, kterou, jak sama říká, napsala „jako rodič pro rodiče“, popisuje trnitou a dlouhou cestu, kterou absolvovala se svým synem, jenž dnes chodí do normální školy a v mnoha aspektech se autistických rysů zcela zbavil.

Knihu vydalo nakladatelství Dokořán.

Moje vítězství nad autismem

Autor: Tamara Morarová

Překlad: Jana Vymazalová
Počet stran: 168
Vazba: brožovaná
Formát: 145×210

Přečtěte si více o knize Moje vítězství nad autismem

 

Již zítra vám přineseme ukázku z knihy!

 

O autorce

Tamara Morarová (* 1963) působí jako překladatelka. Se svým manželem a dvěma dětmi žije v Paříži.

(Informace: nakladatelství Dokořán)


Nakladatelství Dokořán oslavilo v minulém roce 10. výročí svého založení. Vydali již přes 500 knižních titulů a jejich původní záměr – vybudovat nové nakladatelství se zaměřením zejména na populárně naučnou a odbornou literaturu s výběrovými přesahy do kvalitní beletrie a poezie se jim podařilo naplnit.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMoje vítězství nad autismem

Morarová, Tamara

Dokořán, 2013

Napsat komentář