Zasoutěžte si o napínavý thriller

nasledky_prebal
Pro milovníky psychologických románů a napětí je tu nová kniha, která by jim určitě neměla chybět v knihovničce. Při jejím čtení vám bude běhat mráz po zádech a nebudete se moci dočkat, až se dozvíte, jak vše dopadne. Knihu Následky, o níž je řeč, u nás můžete právě teď vyhrát!

Zapomenout na minulost

Před třinácti lety strávila dnes jednatřicetiletá Sára Farberová tři roky zavřená ve sklepě se třemi dalšími dívkami. Jednou z nich byla její nejlepší přítelkyně, která věznění nepřežila.

Sára, která se snaží vyléčit z posttraumatické stresové poruchy, aby mohla začít žít plnohodnotný život, se dozvídá, že její únosce by mohl být propuštěn. Z vězení jí posílá dopisy a Sára je nyní nemůže nadále ignorovat. Pomocí náznaků obsažených v únoscových dopisech může zabránit tomu, aby sadistický psychopat znovu ubližoval. Musí však překonat strach a vyrovnat se s nenávistí svých společnic ze sklepa, které se rozhodly navždy ji vyškrtnout ze svého života. Spolu s nimi postupně zjišťuje, že zvěrstva a brutalita ještě zdaleka nejsou u konce, a začíná hledat cestu, jak se osvobodit od minulosti.

Psychologicky laděný příběh vyprávěný v první osobě má v sobě introspektivní brilantnost knih Tany Frenchové. Postava Sáry připomene čtenáři i Clarice Starlingovou z Mlčení jehňátek.

 

Následky

Autorka: Koethi Zanová

Překlad: Radka Knotková
Vydalo: nakladatelství HOST
Počet stran: 312
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7294-705-8

 

Přečtěte si více o knize Následky, nebo náš článek, který nedávno vyšel. Nezapomeňte ani na ukázku z knihy, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství HOST.

Nakladatelství HOST vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. Odborné publikace se zaměřují především na historii, sociologii, jazykovědu, osobnosti filmu i další obory. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

O autorce

Koethi Zanová vyrostla na venkově v rodné Alabamě. Po studiu práv se přestěhovala do New Yorku. Právnické profesi se věnovala více než patnáct let, pracovala u filmu, v televizi a divadle, nyní je právničkou v MTV. Román Následky (2013) je autorčiným debutem, který se ihned po vydání ve Velké Británii a Německu dostal do žebříčku bestsellerů. Se svým manželem a dvěma dcerami žije na staré farmě ve státě New York.

(Zdroj: nakladatelství HOST)

 

Vyhrajte knihu Následky

Pokud patříte k těm, kteří mají rádi napětí a psychologicky laděné příběhy, neměla by vám kniha Následky uniknout. Mráz po zádech vám bude běhat po celou dobu čtení a neubráníte se domýšlení toho, jak asi kniha skončí.

Ve spolupráci s nakladatelstvím HOST vám nyní přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Následky vyhrát. Stačí u soutěžní otázky vybrat jedinou správnou odpověď ze tří možností a kniha může být vaše. A jestli jste pečlivě četli, nebude to žádný problém. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Následky
probíhá od 4. do 17. prosince 2013.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Následky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNásledky
Útěk je jen začátek

Zanová, Koethi

Host, 2013

Napsat komentář