Psychologický thriller, který vám nedá spát

nasledky_prebal
V nakladatelství Host vychází nový psychologický román, který vás dozajista pohltí. Čeká vás napětí i tajemno a bude vám běhat mráz po zádech!

Před třinácti lety strávila dnes jednatřicetiletá Sára Farberová tři roky zavřená ve sklepě se třemi dalšími dívkami. Jednou z nich byla její nejlepší přítelkyně, která věznění nepřežila.

Sára, která se snaží vyléčit z posttraumatické stresové poruchy, aby mohla začít žít plnohodnotný život, se dozvídá, že její únosce by mohl být propuštěn. Z vězení jí posílá dopisy a Sára je nyní nemůže nadále ignorovat.

Pomocí náznaků obsažených v únoscových dopisech může zabránit tomu, aby sadistický psychopat znovu ubližoval. Musí však překonat strach a vyrovnat se s nenávistí svých společnic ze sklepa, které se rozhodly navždy ji vyškrtnout ze svého života. Spolu s nimi postupně zjišťuje, že zvěrstva a brutalita ještě zdaleka nejsou u konce, a začíná hledat cestu, jak se osvobodit od minulosti.

Psychologicky laděný příběh vyprávěný v první osobě má v sobě introspektivní brilantnost knih Tany Frenchové. Postava Sáry připomene čtenáři i Clarice Starlingovou z Mlčení jehňátek.

 

Následky

Autorka: Koethi Zanová
Přeložila: Radka Knotková

Vydalo: nakladatelství Host

Počet stran: 312
Vazba: vázaná
Fotmát: 140 x 206 mm
Datum vydání: 10/2013
Vydání: 1.
ISBN: 978-80-7294-705-8

Přečtěte si více o knize Následky nebo si prolistujte ukázku.

O autorce

Koethi Zanová vyrostla na venkově v rodné Alabamě. Po studiu práv se přestěhovala do New Yorku. Právnické profesi se věnovala více než patnáct let, pracovala u filmu, v televizi a divadle, nyní je právničkou v MTV. Román Následky (2013) je autorčiným debutem, který se ihned po vydání ve Velké Británii a Německu dostal do žebříčku bestsellerů. Se svým manželem a dvěma dcerami žije na staré farmě ve státě New York.

Informace a foto: nakladatelství Host


Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNásledky
Útěk je jen začátek

Zanová, Koethi

Host, 2013

Napsat komentář