Jakou barvu má smyslnost

80 dní barvy smyslnosti
Další z řady erotických románů vás zavede do světa mladé houslistky, která touží najít erotické naplnění svého života. Náhodou potká v metru muže, který, jak se zdá, jí v tom může pomoct. Zda tomu tak bude nebo ne, si můžete přečíst v knize 80 dní barvy smyslnosti.

Co se dá stihnout za 80 dní?

Trilogie 80 DNÍ je barvitý provokativní příběh erotické touhy, smyslnosti a naplnění. Rozešla by se mladá žena s přitažlivým, slušně situovaným mužem, který už možná pomýšlí na založení rodiny? Patrně ne. Summer se však nedá vtěsnat do navyklých přihrádek, chce najít sama sebe a touží po partnerovi, jenž ji přijme celou i s její submisivní smyslností. Hudba totiž této houslistce k erotickému naplnění nestačí. Když jí výtržníci v metru zničí housle, překvapivě ji osloví neznámý muž, kterého fascinuje její rudovlasý zjev. Nabídne jí nové, drahé housle pod podmínkou, že mu zahraje nahá.

Chemie mezi Summer a Dominikem všechno zařídí po svém a rozvine divoký příběh žádostivosti plný úskalí a prudkých zvratů, v němž žena postupně odhazuje zábrany, aby prozkoumala nejvzdálenější končiny svého já. Honba za slastí si ale žádá svou daň z bolesti a vztah vyrostlý z vášně a netradičního sexu přináší problémy. Má budoucnost, anebo potrvá jen pár týdnů?

 

80 dní barvy smyslnosti

Autor: Vina Jackson

Vydalo: nakladatelství Leda
Počet stran: 312
Vazba: pevná
ISBN: 978-80-7335-338-4

 

Přečtěte si více o knize 80 dní barvy smyslnosti.

Ukázka z knihy:

„Rád bych, abyste mi zahrála. Co takhle Vivaldiho?“
Znovu se opřel a na rtech mu pohrával lehounký úsměv, jako by mu neuniklo, že mé přitahuje. Zřejmě mě hodlá poškádlit.
Jenže na tuhle hru můžou být i dva. Způsobně jsem se narovnala a setkala se s jeho vyzývavým pohledem. Předstírala jsem, že nevnímám horko, které mezi námi zavládlo, a zatvářila se, jako že kdovíjak hloubám – že jeho zvláštní nabídku považuju za smlouvu, která je v mé branži běžná. …
Cítila jsem, jak si pod stolkem poposedl. Oči mu zaplály. Uspokojením? Touhou? Možná na něj nepůsobím zdaleka tak vyrovnaně, jak si namlouvám.
Když se naše kolena dotkla, po tvářích se mi znovu rozlilo horko a já si uvědomila, že tady sedím rozvalená jako chlap. Neměla jsem sex už přes měsíc a rozdala bych si to možná i s nohou od stolu, ale tohle Dominik vědět nemusí.
„Pro začátek jen jednou,“ pokračoval, „pak ode mě dosta­nete nové housle. Místo pro ten koncert vyberu já. Beru ohled na to, že se naprosto pochopitelně obáváte o svou bez­pečnost. Můžete si přivést někoho s sebou, pokud si přitom budete připadat klidnější.“
Přikývla jsem. Zatím jsem se ještě nerozhodla, jestli budu skákat podle toho, jak on píská, ale potřebuju získat čas na rozmyšlenou. Podtón jeho návrhu je nasnadě, arogancí nešetří, a přece – byť se tomu usilovně bráním – mi přijde atraktivní. A nové housle zoufale potřebuju.

 

Vyhrajte knihu 80 dní barvy smyslnosti

Pokud máte rádi podobně laděné knihy, je tento titul přesně pro vás. Příběh plný sexuálního napětí a smyslnosti, jehož hlavní postavou je mladá houslistka Summer, vás zavede do světa erotiky a netradičních vztahů. Má vztah založený na vášni budoucnost nebo nevydrží déle než pár týdnů? Nejen to se dozvíte v knize 80 dní barvy smyslnosti, kterou si u nás můžete vyhrát. Ve spolupráci s nakladatelstvím Leda vám totiž přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou právě tuto knihu vyhrát.

Jako obvykle si stačí u soutěžní otázky vybrat tu jedinou správnou odpověď ze tří možností a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu 80 dní barvy smyslnosti
probíhá od 8. do 21. listopadu 2013.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy 80 dní barvy smyslnosti

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize80 dní barvy smyslnosti

Jackson, Vina

Leda, 2013

Napsat komentář