1001 nezapomenutelných komiksů

1001-komiksu-ktere-musite-precist-nez-zemrete
Patříte mezi komiksové nadšence? Tak to byste si neměli nechat ujít novou publikaci nakladatelství Plus 1001 komiksů, které musíte přečíst, než zemřete. Nyní ji můžete vyhrát v naší tipovací soutěži!

Velký průvodce po světě komiksů, grafických románů, stripů a mangy

Komiks v současnosti zažívá bouřlivý a vzrušující rozvoj. Již zdaleka není jen zábavou pro děti či větší či menší skupiny nadšenců a proniká k čím dál rozsáhlejšímu publiku. Během své dlouhé historie se rozvinul v pozoruhodný a svébytný kulturní fenomén, živoucí a vlivné médium, jehož výrazové inovace dnes zasahují i do dalších uměleckých oblastí.

Kniha 1001 komiksů, které musíte přečíst, než zemřete přináší reprezentativní výběr zásadních děl ze všech koutů světa od počátků k dnešku a je pozvánkou do fascinujícího světa, který budete jen neradi opouštět.

 

1001 komiksů, které musíte přečíst, než zemřete

Autor: Paul Gravett

Vydalo nakladatelství Plus

Počet stran: 960
Formát: 160 x 210 mm
Vazba: vázaná
ISBN:978-80-259-0160-1
Vydáno: 25. září 2013
Cena: 999 Kč

Přečtěte si více o knize 1001 komiksů, které musíte přečíst, než zemřete

Ve dnech 3.–4. listopadu budete mít navíc možnost se s Paulem Gravettem setkat osobně, přijede totiž do Prahy jako jeden z hostů festivalu KomiksFEST!

 

Paul Gravett

Paul Gravett byl novinami The Times označen za „největšího historika komiksu a komiksového románu v Británii“. Po angažmá v britském magazínu pssst! začal sám vydávat časopis Escape. Roku 1992 se stal ředitelem fondu The Cartoon Art Trust a od roku 2003 řídí Mezinárodní londýnský komiksový festival Comica. Je také autorem několika knih, např. Graphic Novels: Stories to Change Your Life (Grafické novely: Příběhy, které vám změní život) z roku 2005.

(Info o autorovi: 1001 komiksů, které musíte přečíst, než zemřete)

 

Vyhrajte průvodce 1001 komiksů, které musíte přečíst, než zemřete

Komiksy dávno nejsou jen čtením pro děti! Pokud patříte mezi fanoušky tohoto žánru, kniha 1001 komiksů, které musíte přečíst, než zemřete nesmí chybět ve vaší knihovničce. Publikace je poctou dlouhé historie hojně se rozvíjejícího média, které si získává stále větší popularitu.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Plus vám přinášíme soutěž, v níž dva z vás vyhrají knihu 1001 komiksů, které musíte přečíst, než zemřete.

Jako obvykle stačí u soutěžní otázky vybrat ze tří možností tu jedinou správnou a pak už jen správně tipovat. Hodně štěstí!

 

Soutěž o knihu 1001 komiksů, které musíte přečíst, než zemřete
běží od 11. 
do 24. října 2013.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2x 1001 komiksů, které musíte přečíst, než zemřete

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize1001 komiksů, které musíte přečíst, než zemřete

Gravett, Paul

Plus, 2013

Napsat komentář