O lakomém křečkovi

PerexOLakomemKreckovi
Úspěšná autorka řady knih pro děti, Zuzana Pospíšilová, vydává v nakladatelství Grada další knihu z řady Čtení pro prvňáčky. Čtenáři v ní najdou příběhy inspirované přirovnáními ke zvířátkům.

Děti často slyší, že jsou špinavé jako prasátko, lakomé jako křeček nebo že spí tvrdě jako dudek. V naší řeči je spousta podobných rčení a přirovnání. Napadlo vás někdy, jak taková rčení vznikla? Možná to bylo tak jako v pohádkách, které si můžete přečíst v této knížce.

O lakomém křečkovi

Autor: Zuzana Pospíšilová
Ilustrace: Markéta Vydrová
Počet stran: 80
Formát: 170 x 220 mm
Edice: Čtení pro prvňáčky
ISBN: 978-80-247-4329-5
Vyšlo: 23. září 2013

Knihu O lakomém křečkovi vydalo nakladatelství Grada.

 

O autorovi

Zuzana Pospíšilová je dětská psycholožka, která pracuje ve Speciálně pedagogickém centru pro děti s mentálním postižením v Ostravě. Dříve pracovala v dětském rehabilitačním stacionáři, převážně s dětmi s organickým poškozením CNS a pohybovým postižením. V době studií se zabývala tématem rozvoje tvořivosti u dětí mladšího školního věku, nyní píše knihy pro děti.

 

Další knihy Zuzany Pospíšilové:


Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeO lakomém křečkovi

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2013

Napsat komentář