I Eva má svých padesát (od)stínů…

Padesat-stinu-Evy
Sotva jsme se přestali smát nad parodií Padesát stínů Adama, nakladatelství Práh pro nás připravilo ještě humornějších Padesát stínů Evy. Ano, hádáte správně. Tentokrát si Rossella Calabró vzala na paškál nás ženy. Zúčastněte se naší soutěže a tato knížka může být vaše!

Po trilogii trochu zdravé sebeironie

Ani ženy přece nejsou dokonalé jako z románu. Přesto mohou být milovány.

V každé ženě je nejméně padesát (tisíc) odstínů, stínů a nedokonalostí, které ji činí vnitřně bohatou a zároveň nepochopitelnou pro druhou stranu vesmíru.

V této knize budu hovořit pouze o padesáti stínech, což je číslo, které je momentálně velmi v módě. A co myslím těmi stíny?

Mám na mysli trochu té emotivní nadváhy, kterou všechny v sobě máme a která z nás často dělá přecitlivělé, komplikované specialistky na horor, který nám v duchu vytane vždy, když náš vyvolený neodpovídá na esemesky (už mě nemiluje a/nebo už píše jiný), kamarádka nás upozorní, že vypadáme trochu unaveně (unaveně? Chceš snad říct hrozně, ne?) nebo když nám váha ukáže o deko víc (bože, já jsem tlustá!).

Padesát stínů Evy vám nabízí stoprocentně přírodní prostředek, který vřele doporučujeme na ty naše vnitřní stíny. Jmenuje se sebeironie. Ta nejen že činí naši pleť krásnější jako každý úsměv, ale je také tou nejmocnější zbraní, co existuje při svádění. Lepší než botox.

Ty nejodvážnější či nadmíru optimistické by mohly dát přečíst tuto knížku vlastním Adamům. Možná by pak (kéž by!) muži pochopili ledacos o ženách.

Naděje umírá poslední. Ach, ještě jedna věc, milé Evy, a už je to oficiální: dokonalost je pěkná hovadina.

 

Padesát stínů Evy

Autor: Rossella Calabrò

Vydalo nakladatelství Práh

Počet stran: 120
Formát: 130 x 180 mm
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7252-453-2
Vydáno: září 2013

Přečtěte si více o knize Padesát stínů Evy

 

Rossella Calabrò

Rossella Calabrò je milánská spisovatelka, copywriterka a blogerka. Její kniha Padesát stínů Adama se v Itálii stala okamžitě bestsellerem a nyní vychází téměř ve všech evropských zemích.

(Info o autorce: Práh)

 

Vyhrajte humornou knížku Padesát stínů Evy

Slečna Dokonalá je stejnou chimérou jako Pan Dokonalý. O tom ví své i Rosella Calabrò, jež se nebála, a s notnou dávkou sebeironie sepsala Padesát stínů Evy, seznam Eviných nedokonalostí, trampot i závislostí, jež Evu dělají Evou. Přestože je tato kniha o Evách, vřele se doporučuje i Adamům. Třeba díky ní lépe pochopí, proč jsou jejich partnerky, sestry, matky a kamarádky takovými, jakými jsou.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Práh vám přinášíme soutěž, v níž tři z vás vyhrají parodii Padesát stínů Evy.

Jako obvykle stačí u soutěžní otázky vybrat ze tří možností tu jedinou správnou a pak už jen správně tipovat. Hodně štěstí!

 

Soutěž o knihu Padesát stínů Evy
běží od 7.
do 20. října 2013.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 humorné knihy Padesát stínů Evy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePadesát stínů Evy
Po trilogii trochu zdravé sebeironie

Calabrò, Rossella

Práh, 2013

Napsat komentář