Nápadité recepty na drobenkové koláče

DrobenkoveKolace.jpg
Drobenkové koláče patří už po mnoho let mezi jedny z nejoblíbenějších dezertů. V knize Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost najdete jak osvědčené recepty, jež znaly už naše prababičky, tak i nové varianty, které vyzkoušel populární šéfkuchař Patrik Jaros.

Zúčastněte se naší nové tipovací soutěže a jeden ze tří výtisků této jedinečné kuchařky může být váš!

Drobenkové koláče na 40 způsobů

Když upečete drobenkový koláč, úspěch je zaručen. Populární německý šéfkuchař a autor mnoha kuchařek Patrik Jaros shromáždil recepty na přípravu nejchutnějších drobenkových koláčů a přidal k nim nové varianty.

Vyzkoušet můžete 40 vynikajících koláčů – např. drobenkový koláč s jablky a třešněmi, koláč z tvarohového těsta s mákem a mandlovou drobenkou, letní drobenkový koláč s broskvemi a ricottou, čokoládový koláč s pomerančovou drobenkou, marcipánové tartaletky s hruškami a drobenkou nebo klasický babiččin drobenkový koláč.

Postupy pečení jsou rozepsané do detailů a hotové koláče zobrazují velké fotografie. Nechybí informace o surovinách a nástrojích i rady zkušených pekařů.

 

Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost

Autor: Patrik Jaros

Vydalo nakladatelství Slovart

Počet stran: 96
Formát: 213 x 270 mm
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7391-707-4
Vydáno: 23. srpna 2013

Přečtěte si více o knize Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost 

 

Patrik Jaros

Patrik Jaros (narozen 18. března 1967) je oblíbený německý šéfkuchař, který má na svém kontě mnoho populárních kuchařek. U nás zatím vyšly pouze dvě autorovy publikace, Co dům dal a Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost. Obě vydalo nakladatelství Slovart.

 

Vyhrajte praktickou kuchařku Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost

Baví vás v kuchyni experimentovat nebo sázíte raději na osvědčenou klasiku? Ať už dáváte přednost kterékoliv ze zmíněných variant, kuchařka Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost je určena právě vám. Najdete v ní totiž jak recept na klasický babiččin drobenkový koláč, tak i návod, jak připravit marcipánové tartaletky s hruškami a drobenkou.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Slovart vám přinášíme soutěž, v níž tři z vás vyhrají kuchařku Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost.

Jako obvykle stačí u soutěžní otázky vybrat ze tří možností tu jedinou správnou a pak už jen správně tipovat. Hodně štěstí!

 

Soutěž o knihu Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost
běží od 20. 
září do 3. října 2013.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 skvělé kuchařky Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost

Jaros, Patrik

Slovart, 2013

Napsat komentář