Parodie nejslavnějšího erotického románu současnosti

PadesatStinuAdamaVyrez
Zatímco spousta žen vášnivě listuje čerstvě vydanými Padesáti odstíny svobody, závěrečným dílem trilogie od spisovatelky E. L. James, své místo na knižním výsluní se snaží vybojovat i parodie na výše zmíněnou sérii, Padesát stínů Adama. Nyní ji můžete vyhrát v naší soutěži!

Druhá strana nejlechtivější trilogie desetiletí

Mr. Grey je krásný, bohatý, citlivý, tajemný a sexy. Je hlavním hrdinou knižní události desetiletí: trilogie Padesát odstínů – šedi, temnoty a svobody. Je tu jen jeden malý problém: Mr. Grey neexistuje. A co Adam? Adam, ten existuje.

Když Mr. Grey zdvořile konverzuje se svou milovanou, Adam předříká celou abecedu krkáním. Když se Mr. Grey chopí velení, Adam uchopí televizní ovládač. Když Mr. Grey preluduje srdcervoucí tóny na klavíru, našinec Adam se láskyplně dloube v nose na gauči.

Adam je prostě náš manžel-přítel-milenec, ten, kterého máme běžně před očima, když přestaneme snít o literárním Mr. Greyovi. Není tak šaramantní, ale o to víc zábavný alespoň z padesáti důvodů, uvedených v této veselé knížce. Protože, i když se Adam šourá v pantoflích po bytě a na sobě má vytahané tričko zamaštěné od vepřoknedla a jako četbu rozhodně zvolí poslední číslo Motorevue, má v sobě něco, co Mr. Greyovi chybí: dokáže v nás probudit lásku a pobavit nás.

Takže poté, co jsme jedním dechem přečetly celou trilogii E. L. Jamesové, jsme si položily otázku, kdo že je ten mužský exemplář, který hlasitě chrápe po našem boku. Tato kniha nám to pomůže odhalit a hlavně nás pobavit, protože nakonec smích je všeobecně tou nejerotičtější pomůckou.

Kniha se stala bestsellerem v Itálii a nyní vychází téměř ve všech evropských zemích.

A protože je třeba také trocha zdravé sebeironie, nenechte si ujít ani další knihu Rosselly Calabrò Padesát stínů Evy.

 

Padesát stínů Adama

Autor: Rossella Calabrò

Vydalo nakladatelství Práh

Počet stran: 120
Formát: 130 x 180 mm
Vazba: pevná s přebalem
ISBN: 978-80-7252-452-5
Vydáno: září 2013

Přečtěte si více o knize Padesát stínů Adama

 

Rossella Calabrò

Rossella Calabrò je milánská spisovatelka, copywriterka a blogerka. Její kniha Padesát stínů Adama se v Itálii stala okamžitě bestsellerem a nyní vychází téměř ve všech evropských zemích.

(info o autorce: Práh)

 

Vyhrajte satirický román Padesát stínů Adama

Erotická trilogie Padesát odstínů patří bezpochyby mezi nejčtenější romány současnosti, i když ji někteří literární kritici označují za „porno pro maminy“.

A jako správný bestseller se dočkala také parodie. Rossella Calabró se ve své knize Padesát stínů Adama rozhodla ženám po celém světě ukázat, že nejen Mr. Grey stojí za pozornost. Možná, že jejich obyčejný, sexuálními touhami neoriginální Adam je pro ně mnohem lepší volbou, než by si byly ochotny přiznat.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Práh vám přinášíme soutěž, v níž tři z vás vyhrají parodii Padesát stínů Adama.

Jako obvykle stačí u soutěžní otázky vybrat ze tří možností tu jedinou správnou a pak už jen správně tipovat. Hodně štěstí!

 

Soutěž o knihu Padesát stínů Adama
běží od 18. 
září do 1. října 2013.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 satirické romány Padesát stínů Adama

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePadesát stínů Adama

Calabrò, Rossella

Práh, 2013

Napsat komentář