Víte, jak vést účetnictví?

penize
Ekonomika a účetnictví jsou oblasti, které jsou mnohým z nás vzdálené. Pro ty, kteří se v této oblasi pohybují profesionálně, je určena nová publikace nakladatelství Academia

Kniha se věnuje ekonomice a účetnictví ve veřejných výzkumných institucích a vychází ve zcela nové ediční řadě v. v. i.

Publikace shrnuje zásady, jak vést ekonomiku a účetnictví podle zákona č. 341/2005 Sb., zákona č. 342/2005 Sb. a navazujících zákonů o účetnictví, daních a prováděcích předpisů platných pro veřejné výzkumné instituce včetně specifik v metodice hospodaření v rámci AV ČR.

Tento přehled je určen zejména pro ekonomické pracovníky veřejných výzkumných institucí – VVI. Má za cíl analyzovat a osvětlit zejména „ekonomické nastavení“ VVI a pomoci tak pochopit specifika VVI v oblasti řízení, nakládání s majetkem, účetnictví, daní i pracovněprávních vztahů.

 

Ekonomika a účetnictví veřejných výzkumných institucí

Vydalo nakladatelství Academia

Autoři: Tomáš Wencel, Jana Wenclová

Počet stran: 372
Formát: 130 × 200 mm
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více o knize Ekonomika a účetnictví veřejných výzkumných institucí

 

V e-shopu www.academiaknihy.cz
můžete nakoupit  knihu se slevou 20 %


Nakladatelství vzniklo v roce 1953 původně jako nakladatelství Československé Akademie věd. Název Academia nese od roku 1966.


Academia vydává původní vědecké monografie a práce českých vědců, díla klasiků vědy, překlady zahraničních autorů, populárně naučnou literaturu, literaturu faktu, encyklopedie, slovníky, jazykové učebnice, příručky a vysokoškolské učebnice, ale také kvalitní českou i překladovou beletrii. V nakladatelství dále vychází populárně naučný časopis Živa.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEkonomika a účetnictví veřejných výzkumných institucí

Wencel, Tomáš - Wenclová, Jana

Academia, 2013

Napsat komentář