Knižní tipy: necháte si radit do života?

BezetZivotem
Pokud jste na otázku našeho titulku odpověděli, že ano, pak je celá dnešní knižní nabídka určena právě vám! Knihy v ní vám pomohou v těžké situaci po rozvodu, poradí, jak odstartovat zdravý životní styl, naučí naslouchat radám andělů kolem nás a zavedou k využití vykládacích karet.

Jak najít spřízněnou duši? A jak se s ní sblížit? Jak objevit svůj šestý smysl? Jak přijímat andělské rady a jak je zprostředkovat? Odpovědi na tyto a mnoho dalších otázek nabízí autorka Doreen Virtue v knize Andělské rady pro šťastný život. S podtitulem Praktické využití šestého smyslu: duchovní rady pro vás a vaše blízké ji vydalo nakladatelství Synergie.

Andělé nám chtějí pomáhat úplně ve všem, a to včetně takzvaných banalit. Nezáleží na tom, zda žádáte o zázrak, rozhodující o životě či smrti, nebo o drobnou laskavost, zda prosíte o uzdravení nebo jen o šikovné místo na zaparkování. Andělům záleží jenom na tom, aby se vám dostalo podpory, kterou v danou chvíli potřebujete. Jak být vůči andělským radám vnímavější? Mohou mi andělé pomoci vyřešit i finanční potíže? Začtěte se a pak již jen pozorně naslouchejte radám andělů, kteří jsou všude okolo vás.

Přečtěte si více o knize Andělské rady pro šťastný život

———————————————————————————-

Zvířecí průvodci jsou duchovními pomocníky, kteří vám dokážou poskytnout vedení při hle­dání odpovědí na jakoukoli otázku ohledně vašeho života. V těchto 44 vykládacích kartách Stevena D. Farmera ilustrovaných Bee Stugris určitě pomoc najdete. V knize s názvem Poselství zvířecích průvodců najdete přesný výklad karet. Knihu i s kartami vydalo pro české čtenáře nakladatelství Synergie.

Kniha obsahuje podrobné instrukce, které vám pomohou provádět přesný výklad sobě i ostatním, a podrobně vysvětluje poselství každého z duchovních zvířecích průvodců. Nepotřebujete žádné zvláštní školení ani nadání, abyste si dokázali zavolat na pomoc nebo pro uzdravení zvířecího průvodce. Přicházejí ke komukoli, kdo své volání myslí upřímně. Zvířecí průvodci nám s nesmírnou radostí pomáhají, kdykoli to potřebujeme.

Přečtěte si více o knize Poselství zvířecích průvodců

———————————————————————————-

 

Jste po rozvodu a zvažujete možnost střídavé péče o dítě? Nevíte, jaká úskalí na vás čekají, či jaké výhody tato forma výchovy dětí pro všechny zúčastněné – zejména pro děti – může mít? Pak je tu kniha s názvem Střídavá péče o dítě autora Tomáše Nováka z nakladatelství Portál.

Střídavá péče o dítě může být nejlepší ze všech špatných řešení vyplývajících z kontextu rodinného rozvratu. Samozřejmě má své chyby. Ve srovnání se společnou rodičovskou péčí v harmonické rodině je to jen náhražka. Vychází z praxe, chce odpovídat na konkrétní otázky. Hodlá jít alespoň částečně pod povrch různých frází, demaskovat mýty. Nechce fandit mužům ani ženám. Kniha je určena především rodičům, kteří mají děti ve střídavé péči.Využijí ji i psychologové, kteří pracují s rozvedenými rodinami, pro které je střídavá péče o dítě realitou.

Přečtěte si více o knize Střídavá péče o dítě a ukázku z ní tamtéž

 

———————————————————————————-

Může být to pravé ke změně životního stylu běhání a veganská strava? Pokud máte pochybnosti, pak je tu právě pro vás kniha populárního ultamaratonského běžce Scotta Jureka Jez a běhej s podtitulem Moje nečekaná cesta k úspěchu na ultramaratonu z nakladatelství Mladá fronta.

Již téměř dvě desetiletí je Scott Jurek hvězdou – a miláčkem publika – v extrémně náročném, ale stále populárnějším sportu ultramaratonu. V roce 1999 jako naprosto neznámý závodník zvítězil v závodě Western States Endurance Run, stomílové trati vedoucí kalifornským pohořím Sierra Nevada. Jurek dosáhl neuvěřitelných úspěchů, a to vše pouze při veganském stravování. Autobiografická kniha obsahuje množství fotografií a veganských receptů! Nejočekávanější běžecká kniha roku konečně v českém překladu!

Přečtěte si více o knize Jez a běhej a ukázku z ní

 

———————————————————————————-

 

Jak se vám líbila naše dnešní knižní nabídka? Jakého rádce pro svůj život jste si vybrali? Podělte se s námi!

 

Nenechte si ujít šanci a vydražte si tyto knihy
v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAndělské rady pro šťastný život
Praktické využití šestého smyslu: duchovní rady pro vás a vaše blízké

Virtue, Doreen

Synergie Publishing SE, 2013

zobrazit info o knizePoselství zvířecích průvodců
Kniha a 44 karet

Farmer, Steven D.

Synergie Publishing SE, 2013

zobrazit info o knizeStřídavá péče o dítě
Zájem dítěte především

Novák, Tomáš

Portál, 2013

zobrazit info o knizeJez a běhej
Moje nečekaná cesta k úspěchu na ultramaratonu

Jurek, Scott

Mladá fronta, 2013

Napsat komentář