Prožijte sedm let hříchu a vyhrajte!

Sedm let hrichu
Od Sylvie Day, autorky známé série Crossfire,  je tady světový bestseller, který vám nabídne hříšnou podívanou i vzrušení zároveň. V naší soutěži jej můžete i vyhrát

 

Pro milovníky (nejen) erotických románů…

Před sedmi lety, v předvečer své vlastní svatby, se ctnostná a spořádaná lady Jessica Sheffieldová stala svědkem hříšné podívané, jakou si taková nevinná mladá dáma nikdy nedokázala představit. Tento výjev ji šokoval a podivně vzrušil zároveň. Tajemství o zhýralém Alistairu Caulfieldovi si nechala pro sebe a provdala se, jak od ní všichni očekávali.

Avšak i po dlouhých letech poklidného a šťastného manželství ji Caulfieldův obrázek neopouštěl a vyvolával v ní nemravné představy…

…o to sladší pak byla odměna.

 

Sedm let hříchu

Vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA

Autorka: Sylvia Day

Počet stran: 296
Vazba: vázaná
Rozměry: 135×205

Vychází: 29. července 2013

 

Přečtěte si více o knize Sedm let hříchu

 

Alistair utekl od představy nádherné lady Jessiky s vášnivým pohledem v očích až do Západní Indie. Coby úspěšný obchodník měl už jen málo společného s chlípníkem, jakého kdysi znala. Když se čerstvě ovdovělá Jessica nalodila na palubu jeho impozantního korábu na cestu přes oceán, zůstane jediným strážcem sedm let potlačovaných tužeb jen pár vrstev jemného hedvábí.

Brzy oba poznají, že den, kdy pokušení podlehnou, se nezadržitelně blíží…

 

Vyhrajte světový bestseller!

Máte rádi erotické romány nebo si jen chcete užít skvělou četbu u knihy, která očarovala jiné? Pak byste měli zkusti Sedm let hříchu od Sylvie Day!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Pavel Dobrovský – BETA jsme pro vás připravili soutěž, ve které hned tři z vás vyhrají tento titul plný fantazie a vzrušujících představ, které nedají spát!

Stačí jen správně zodpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.

Soutěž o erotický román Sedm let hříchu
běží od 24. července do 6. srpna 2013

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 erotické romány Sedm let hříchu!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSedm let hříchu

Day, Sylvia

Pavel Dobrovský – BETA, 2013

Prožijte sedm let hříchu a vyhrajte! - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Berenika napsal:

    Škoda, že jsem toto propásla… vlastně už déle ji mám objednanou na netu – ** a měla by mi přijít v tomhle týdnu… Hodně lidí jí přirovnává k Angelice, markýze andělů… Líbí se mi, jak v červených knihovnách často figuruje tak silně to epické prostředí, celkově epická láska…
    Vzdálené toužení :)))) Ale Angelika osobně opravdu zůstává mým favoritem, četla jsem toho hodně (včetně dnes opěvovaných 50 shades of Gray) a musím říct, že to zatím nic nepřekonalo :))))

Napsat komentář