Knižní tipy: zábava i poučení pro celou rodinu

DetiCtou
Dnešní knižní nabídka bude určena malým i velkým. Najdete tu zábavně-poučné knihy pro děti, křížovky s vtipem i recepty, ale i návod na háčkování, které mohou zvládnout babičky se svými vnučkami. A jako bonus – veselý román z pera Ivana Mládka. Pojďte se s námi bavit!

Hned první kniha je ideálním tipem pro rodinnou dovolenou. Nejenže se z ní děti dozví nové informace, ale hned je mohou využít při hraní 3D hry! Zajímavá novinka se jmenuje Tajemný Egypt a vydalo ji nakladatelství Slovart.

Tajemný Egypt
Knižní hra

Počet stran: 12+ 30 karet + 3 figurky + rozkládací herní pole

Přečtěte si více o knižní hře Tajemný Egypt

Zábava i poznání. Brána do starověkého Egypta. Prozkoumejte tajemství pyramid, mumií, faraonů a života v jedné z největších civilizací světa. Pak své vědomosti využijte při hraní napínavé rozkládací 3D hry – a najděte mumii!

————————————————————————————

 Další kniha je též určena zvídavým dětem. Je z edice Oxford pro děti z cyklu Jak to, že… Tentokrát se děti na přehledných stranách dozví Jak to, že… počítače mají paměť? Encyklopedii vydalo nakladatelství Edika.

Jak to, že… počítače mají paměť?
Všechno o technice

Počet stran: 32

Přečtěte si více o knize Jak to, že… počítače mají paměť? a podívejte se na ukázku z ní

Fascinující úvod do světa techniky. Kdy začali lidé používat své vůbec první nástroje? Obsahuje všechno od pazourku až po roboty a nabízí skvělou pomoc při vypracovávání domácích úkolů.

————————————————————————————

Nad další knihou v naší nabídce zajásají asi především ženy. Nejvíce babičky, možná maminky, ale třeba i vnučky, které mají vztah k ručním pracím. Návod z edice Pro šikovné ruce s názvem Háčkujeme květinové čtverce a jiné tvary vydalo nakladatelství Metafora.

Háčkujeme květinové čtverce a jiné tvary

Autor: Betty Barndenová
Počet stran: 144

Přečtěte si více o knize Háčkujeme květinové čtverce a jiné tvary

Podrobnější informace naleznete též na našem webu!

Není nic lehčího, než si podle pečlivě vypracovaných návodů uháčkovat spoustu tvarů s květinovými motivy a pak z nich poskládat, co se vám bude líbit. Něco na sebe nebo pro zkrášlení vašeho bytu. A nemusíte u toho ani sedět doma – malé dílky jsou tak skladné, že se vám snadno vejdou do tašky, abyste se mohli zabavit třeba na cestách.

————————————————————————————

Na cesty do vlaku, nebo i k vodě se určitě hodí mít s sebou v tašce pořádnou knihu křížovek! Švédské křížovky s recepty, které využijete v létě, Křížovky s recepty pro letní grilování pro vás vydalo nakladatelství Fragment.

Křížovky s recepty pro letní grilování

Počet stran: 128

Přečtěte si více o knize Křížovky s recepty pro letní grilování

Luštěte a pochutnejte si! Švédské křížovky zaženou dlouhou chvíli a skvělé recepty nabídnou inspiraci pro letní grilování.

————————————————————————————

I další sešit křížovek může najít místo ve vašem příručním zavazadle. U jeho luštění se určitě budete smát, protože v tajenkách najdete vtipy Rudy z Ostravy. Celý sešit se jmenuje Ruda vali… s podtitulem Křížovky plné vtipů a vydalo jej nakladatelství Fragment.

Ruda vali…
Křížovky plné vtipů

Počet stran: 128

Přečtěte si více o knize Ruda vali… křížovky plné vtipů

Ruda z Ostravy a křížovky?! To tu ještě nebylo! Konečně luštění, u kterého se pořádně zasmějete. Každý správný luštitel má přece vtípky rád, no ni?

————————————————————————————

A ani v poslední knize z naší nabídky nebude nouze o humor. Oddechové čtení pro dospělé s názvem Nestydatá sázka vydalo nakladatelství Fragment.

Nestydatá sázka

Autor: Ivan Mládek
Ilustrace: Štěpán Mareš
Počet stran: 264

Přečtěte si více o knize Nestydatá sázka

„Tak o co?“… A sázka je na světě! 10 milionů je pěkná suma, která stojí za trochu snažení. Co myslíte? Dva kamarádi už nejsou nejmladší, ale chuť do života rozhodně neztratili. Budou ale úspěšní při lovu žen podle kalendáře? Je vůbec možné prožít sexuální noc s ženami všech jmen? Kdo to zvládne, vyhrává! Kde ale najít nositelku jména Hromnice nebo Zoe?

————————————————————————————

 

Jaké knize či sešitu křížovek byste dali přednost? Co nesmí chybět ve vaší tašce, když míříte k vodě či na dovolenou? Napište nám!

 

 

Nenechte si ujít šanci a vydražte si tyto knihy
v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTajemný Egypt
Knižní hra

Slovart, 2013

zobrazit info o knizeJak to, že… počítače mají paměť?
Všechno o technice

Edika, 2013

zobrazit info o knizeHáčkujeme květinové čtverce a jiné tvary

Barndenová, Betty

Metafora, 2013

zobrazit info o knizeKřížovky s recepty pro letní grilování

Fragment, 2013

zobrazit info o knizeRuda vali...
Křížovky plné vtipů

Fragment, 2013

zobrazit info o knizeNestydatá sázka – Ivan Mládek

Mládek, Ivan

Fragment, 2013

Napsat komentář