Putování za největšími záhadami světa

Velikonoční ostrovy
V každém z nás dříme kousek dobrodruha. Vydejme se tedy po stopách tajemných míst naší planety a objevujme jejich skryté příběhy!

Na naší krásné Zemi existují místa, která nám doslova učarují: sledujeme v nich stopy zaniklých dávných civilizací, tajemství chovaných po staletí, nikdy neobjevených pokladů.

Cesta za záhadami, za tajemstvími, za velkými otázkami: Co tu bylo předtím, než jsme přišli? Jaký neznámý příběh se tu odehrával?

Místa tajemná a často obtížně dostupná, dobrodružství upletená z příběhů a fotografií, které se spojují do obrazu planety bohaté na tajemství, jež čekají na rozluštění. Potopená města, egyptské pyramidy, sochy na Velikonočním ostrově i tajemství Vatikánu.

Kniha naplněná sněním o cestách za hranice rozumového poznání vybízí ke kladení nových otázek.

 

TAJEMNÁ MÍSTA ZEMĚ
Putování za největšími záhadami světa

Vydalo: Nakladatelství Slovart

Autor: Ronald Pearsall
Edice: Obrazové knihy
Počet stran: 272
Formát: 235 x 235 mm
ISBN: 9788073916657
Rok vydání: 2012

Přečtěte si více o knize Tajemná místa Země.

—————————————————

Společnost Nakladatelství Slovart, s.r.o., byla založena v Praze v únoru 1994 jako dceřiná firma Vydavateľstva Slovart, s.r.o. se sídlem v Bratislavě.
Nakladatelství Slovart vydalo již více než 1000 českých titulů, a to licenčních knih předních světových nakladatelů (např. Dorling Kindersley, Könemann, Taschen, Gallimard). Dále vydává knihy domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury např. Naše vlast, Encyklopedie naší přírody s trvalou snahou, aby měly reálnou perspektivu prosadit se i v zahraničí.
Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTajemná místa Země
Putování za největšími záhadami světa

Pearsall, Ronald

Slovart, 2012

Napsat komentář