Srpnové čtení s Metaforou – akce spojená se smrtí i láskou

MetaforaSpecial1
Hledáte tipy na zajímavé čtení? V srpnu pro vás chystáme články, kde vás seznámíme s knihami, které byste rozhodně neměli opomenout. S nakladatelstvím Metafora vám poradíme pro jakou knihu se do knihkupectví vydat.

Srpnový speciál s nakladatelstvím Metafora je tu! V následujících 4 týdnech vám představíme zajímavé knihy i příslušné ediční řady tohoto nakladatelství. Každý si přijde na své!

logo nakladatelství Metafora

A hned ze začátku jsme si pro vás připravili napínavou četbu, od které se nebudete moci odtrhnout!

 

Krycí jméno Tesseract: Nepřítel

Nájemný vrah, který se nám představil již v předešlém dílu Lovec a kterého všichni znají pod krycím jménem Tesseract, se znovu vrací, aby nás okouzlil svým nebezpečným šarmem a vyrazil nám dech svou schopností nelítostně plnit své úkoly – zabíjet. Pokud si chcete připomenout první díl, podívejte se na trailer:

Tesseract se rozhodl opustit „práci na volné noze“ a přidat se ke svým někdejším nepřátelům, k CIA. Prvním úkolem je pro něj likvidace jiného nájemného vraha, který měl za úkol zabít ruského obchodníka se zbraněmi.

A tak se pouští do dalšího odvážného dobrodružství, které se může odehrávat kdekoliv na světě. Čtenáři se díky tomu dostanou do Berlína, Bukureště, Minska ale i do Sofie a zažijí takové neuvěřitelné akce, až budou mít pocit, že jsou přímo při tom.

Tesseract ale také musí řešit problém své dvojí identity a potřebu mít vedle sebe někoho blízkého…

 

obálka knihy Krycí jméno Tesseract: Nepřítel

Krycí jméno Tesseract: Nepřítel

Autor: Tom Wood

Počet stran: 432
Vazba: Vázaná
ISBN: 978-80-7359-361-2
Doporučená cena: 349 Kč
Vydáno: 29. dubna 2013
Vydalo: nakladatelství Metafora

Přečtěte si více o knize Krycí jméno Tesseract: Nepřítel

 ——————————————-

Róninova milenka

Autorka již patnácti detektivek, Laura Joh Rowlandová, napsala další román o vyšetřovateli Sano Inčiró, který řeší záhadné vraždy v Tokiu v 17. století. Předešlé romány této spisovatelky byly oceněny v časopise Publishers Weekly titulem Nejlepší historický román roku.

Jednoho večera vtrhne do sídla japonského mistra čtyřicet sedm mstitelů. Starý muž, hrůzou se krčící v koutě, proti nim nemá šanci. Samurajský meč mu utne hlavu. Vražda, jaká nemá obdoby, rozdělí celé město na dva tábory. Jsou tito lidé bezectní zločinci, nebo naopak hrdinové mstící se za staré křivdy?

Znovu přichází nejvyšší vyšetřovatel Sano Ičiró, aby v této věci udělal jasno. Na povrch ale vyplouvají ohavná tajemství. Proč si výpovědi obviněných tak protiřečí? Na Sanovi tedy zůstává, aby podle důkazů našel cestu bludištěm zmatků a intrik, zatímco jeho vlastní život i osud jeho rodiny visí na vlásku.

 

Obálka knihy Róninova milenka

Róninova milenka

Autor: Laura Joh Rowlandová

Počet stran: 376
Vazba: Vázaná
ISBN: 978-80-7359-361-2
Doporučená cena: 329 Kč
Vydáno: 22. dubna 2013
Vydalo: nakladatelství Metafora

Přečtěte si více o knize Róninova milenka

  ——————————————-

Tyto neobyčejné knihy je určeny milovníkům dobrodružné a detektivní literatury stejně jako těm, kteří rádi čtou příběhy o věrnosti, zradě a statečnosti.

Chcete se o knihách dozvědět více? Již zítra a pozítří vám přineseme ukázky z obou knih, těšte se!

  ——————————————-

Příští týden se můžete těšit na další seznámení s knihami z nakladatelství Metafora, tentokrát na téma poznání minulých životů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKrycí jméno Tesseract: Nepřítel

Wood, Tom

Metafora, 2013

zobrazit info o knizeRóninova milenka

Rowlandová, Laura, Joh

Metafora, 2013

Napsat komentář