Procestujte celý svět a vyhrajte!

vylet2
Je léto a k němu neodmyslitelně patří cestování. My jsme pro vás připravili tři tipy na nádherné publikace, které vás provedou doslova celým světem. A u nás je můžete i vyhrát v naší soutěži!

Zajímalo vás někdy, jaká města jsou doporučována k návštěvě pro svou výjimečnost? Nebo vás lákají výlety do nejkrásnějších parků?

Nakladatelství Slovart vydává, kromě jiného, i mimořádně úspěšné knihy nazývané „mercedesy mezi knížkami“.

Patří sem např. National Geographic Fotografie, Národní parky, Přírodní divy světa, série Gotika, Renesance, Baroko, Secese, dále Umění 20. Století, Současní architekti a řada dalších, které se vždy staly doslova kulturní událostí roku.

A právě z nabídky takových titulů jsme čerpali pro tuto nabídku…

 

Vydejte se za poznáním měst, které musíte vidět… Představujeme publikaci, která je výborným průvodcem při výběru dovolené či výletu nebo jen při snění o dalekých cestách z pohodlí domova…

501 měst, která musíte vidět

Formát: 18,6 x 22,7 cm
Vazba: pevná
ISBN: 9788073914479
Cena: 599Kč

Přečtěte si o knize 501 měst, která musíte vidět
Města slavná, Bohem zapomenutá, exotická, krásná, stará, s velkým množstvím památek, s nádhernou přírodou, u moře, uprostřed hor, utopená v zeleni… Paříž, Barcelona, Hamburk, Vídeň, Dubrovník, Athény, Alexandrie, Jerevan, Tokio, New York a další stovky měst, která stojí za návštěvu. Kniha plná lákavých fotografií provádí po nejkrásnějších městech této planety.

Barvitý popis jednotlivých měst, pozoruhodná fakta o jejich vzniku, historii a hlavně o nejdůležitějších památkách, přehled zajímavostí i praktické informace, jako třeba ideální čas pro návštěvu.

———————————————————

Další náš tip nabízí atraktivní a ucelený přehled o všech národních parcích střední Evropy…

Národní parky střední Evropy

Autor: Miloš Anděra
Formát: 13,5 x 20 cm
Počet stran: 192
ISBN: 9788073914615
Cena: 499Kč – koupit můžete knihu se slevou

Přečtěte si více o knize Národní parky střední Evropy

 

Koncepce průvodce vychází z rozsáhlé encyklopedie Národní parky Evropy a zahrnuje šest zemí – Česko, Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rakousko a Slovinsko. Úvodní text ke každé zemi obsahuje charakteristiku přírodních poměrů, informaci o rozsahu chráněných území a výčet parků existujících do konce roku 2010.

U každého parku je v záhlaví český i originální název a v úvodní „vizitce“ datum založení, rozloha, adresa správy, informační střediska, webová adresa a logo. Text podává stručný nástin přírodních poměrů se zdůrazněním zajímavých fenoménů pro dané území, významných druhů rostlin a živočichů, informace o přístupových trasách i kulturněhistorických památkách v parku a okolí.

Množství působivých fotografií doplňují mapky a GPS souřadnice významných bodů, umožňující snadnou orientaci pro milovníky přírody a turistiky při cestě do parku.

———————————————————

Chcete poznat zajímavá místa během jediného víkendu? Hledáte tipy, kam vyrazit ve dnech volna?

52 úžasných víkendů

Počet stran: 352
Formát: 21 x 27,8 cm
Vazba: pevná
ISBN: 9788073915230
Cena: 499Kč

Přečtete si o knize 52 úžasných víkendů


Dokonalý průvodce na 52 víkendů (jeden cíl na každý víkend v roce) zve k objevování měst, turistických tras, pobřeží, ostrovů a zemí v Evropě a prožití vzrušujících víkendů. Představuje města Řím, Benátky, Florencie, Miláno, Paříž, Londýn, Berlín a spoustu dalších, která mohou být tak neobvyklá, fascinující a nádherná. Nesmírně přitažlivé jsou i klasické destinace jako je pobřeží u italského Amalfi, zámky ve Skotsku nebo romantické cesty po Německu či Andalusiii. Zapomenout nelze na trasu po barokních klášterech na Dunaji či laponským věčným sněhem a ledem.

Mapky míst a informace o otvíracích dobách památek a muzeí ulehčí a zpřehlední pobyt na spoustě uvedených čarokrásných místech.

———————————————————

POZOR SOUTĚŽ!

Cestujete rádi? Toužíte poznat nová a zajímavá místa? Nebo chcete svým blízkým věnovat kvalitní tituly? Pak byste zkuste naše tipy za poznáním!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Slovart jsme pro vás připravili soutěž, ve které si tři z vás mezi sebou rozdělí výše uvedené publikace.

Stačí jen správně zodpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.

Soutěž s tituly nakladatelství Slovart
běží od 15. do 28.července 2013

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Vyhrajte 3 krásné publikace a poznejte svět!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize501 měst, která musíte vidět

Slovart, 2011

zobrazit info o knize52 úžasných víkendů

Luraghiová, Elena - Randová, Cinzia

Slovart, 2012

zobrazit info o knizeNárodní parky střední Evropy

Anděra, Miloš

Slovart, 2011

Napsat komentář