Knižní tipy od Bezegy Duckové

Náhledový obrázek Knižní tipy 7
V rámci naší rubriky čtenářských recenzí přinášíme i knižní tipy od jedné ze nejúspěšnějších video-blogerek věnujících se mimo mnoha jiných témat také knižním tipům. Jmenuje se Bezega Ducková.

V dnešním videu Knižní tipy č.7 (předchozí najdete zde, pozn. redakce) se podíváme, co nového jsem v mezičase od posledního videa získala do své sbírky a jaký názor na to mám. Celkově jsem toho nestačila přečíst mnoho, o to víc se ale budu věnovat dnešnímu výběru po stránce obsahové a budu se snažit vylíčit dojmy, které mi utkvěly v paměti. Dozvíte se, co si s sebou beru na dovolenou, a možná tak někomu dám tip na to, co si přečíst během dlouhých letních dnů na lehátku u moře nebo na osušce u rybníka.

Jo Nesbo – Nemesis

S kriminalistou Harrym Holem se vydáte v této knize na čtvrtou/první cestu poutavým příběhem. Přiznám se, že pojem severská krimi, kterým většina označuje tvorbu Jo Nesba, mi byl až dosud neznámým. Všeobecná momentální nadšenost z jeho knih mi přišla zcestná a já se nechtěla spálit stejně, jako tomu bylo u knihy Padesát odstínů šedi… Jaký mám ovšem konečný názor na knihu, kterou jsem četla jako první z autorovy série, se dozvíte ve videu. Napovím i něco o knihách, které po přečtení Nemesis našly místo v mé čtečce knih.

Richelle Mead – Pokrevní pouta 2 – Zlatá lilie

Pokrevní pouta jsou jakýmsi pokračováním série Vampýrská akademie. Jak vědí mí stálí sledovatelé, jsem fantasy, scifi a hlavně upíro milovník. Vampýrskou akademii jsem tudíž přečetla jedním dechem a všechny díly se mi moc líbily. Líbily se tak, až mi po nich zůstal kousek prázdného místa v srdci a možná i na nočním stolku. Proto jsem s vděkem přijala pokračování a těšila se, co nového mi tato série přinese. Co si řekneme o prvním díle a další části, na kterou vás možná nalákám, to už uvidíte ve videu…

Budu moc ráda, když se v komentářích vyjádříte k tomu, zda-li někdo knihy četl, nebo se je chystá přečíst a váš názor na ně.

Vaše Bezega

 

Doporučení:
Share

Knižní tipy od Bezegy Duckové - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. JanaSop napsal:

    Zajímavé podání – bezprostřední, sympatické. K Nemesis bych ocenila nějaké zasvěcení do série jako takové. Nemám ráda krvavé a přespříliš akční detektivky plné přestřelek. Jak je na tom z toho pohledu Nemesis?

Napsat komentář