Do pohádky s humorem

LegracniDum_nahled
Poznejte originální knihu pohádek. Autorská dvojice Kahoun – Fixl vytvořila pro prvňáčky humornou knížku plnou okouzlujících příběhů.

Jiří Kahoun, autor řady úspěšných knih pro děti, a Jiří Fixl, přední český ilustrátor, společně připravili další knihu pohádek, tentokrát určenou prvňáčkům.

 

Znáte pidipidlíky?

Bydlí v legračním domě za modrou horou a verpánkovým lesem a kdekdo jim závidí, protože se nemusí vůbec učit a celé noci si jen hrají. A slyšeli jste někdy o malém vychucholovi? Je nešťastný z velkého nosu, a tak píše básničky.

A jestli snad raději čtete o zvířátkách, nalistujte si třeba pohádku o kačerovi, který se učí mluvit. Abyste se ve čtení opravdu spolehlivě procvičili, pusťte se do čtenářské rozcvičky nebo si ověřte svoji paměť v pohádkách s hádankou.

Originální ilustrované příběhy dokazují, že i pro nejmenší čtenáře lze psát s neotřelým humorem.

 

LEGRAČNÍ DŮM

Autor: Kahoun, Jiří
Ilustrace: Fixl, Jiří
Formát:
170 × 240 mm
Počet stran: 80
Datum vydání: 16.05.2013
ISBN: 978-80-247-4753-8
Vazba: Vázaná
Cena: 229 Kč
Edice: Pohádkové čtení
Knihu Legrační dům vydalo nakladatelství Grada

Prolistujte si knihu

 

Již zítra vám přineseme ukázku z knihy!

 

O autorech

Jiří Fixl (1950) je malíř a grafik, patří k předním českým ilustrátorům. Věnuje se intenzivně tvorbě pro děti a spolupracoval také při vzniku řady učebnic. Na svém kontě má více než sto knižních titulů pro čtenáře všech věkových kategorií, za něž získal několik prestižních ocenění. Tato knížka je již čtvrtá Fixlova spolupráce se spisovatelem Jiřím Kahounem.

Jiří Kahoun (1942) je autorem více než třiceti knih, určených převážně dětem. Mezi jeho nejznámější knížky patří například Příhody včelích medvídků, Toronto Tom, kocour z Ameriky, nebo Školník Kulda je jednička. Jeho novinky se pravidelně objevují v žebříčku dvaceti nejčtenějších knih roku, který je od roku 1994 sestavován na základě výsledků ankety dětí.

(Zdroj: nakladatelství Grada)

 

Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLegrační dům

Kahoun, Jiří

Grada, 2013

Napsat komentář