Nenechte si ujít v týdnu od 7. do 13. listopadu 2011

Nenechte si ujít
I v prvním celém listopadovém týdnu vám přinášíme další článek plný pozvánek. Věříme, že díky jejich rozmanitosti si každý z vás vybere.

Milovníky krásy by mohl zaujmout křest knihy Jak se hledá krása od Milady Karasové a Michaely Zindelové (knihu vydalo nakladatelství XYZ). Akce začíná 7. listopadu v 15:00 v restauraci Fama Grand v Praze.

Tradiční úterní setkání v rámci dětského Klubu moudré sovy v Brně je tu tentokrát pro malé detektivy. V úterý 8. listopadu od 16:00 mohou řešit kriminální případy s knihou Je všechno jasné?

Zaujala vás kniha Něco za něco, jejíž recenzi jste si na našich stránkách mohli přečíst? Její autorka Markéta Dočekalová přijede 8. listopadu do Knihovny města Hradec Králové. Na programu je autorské čtení, beseda a samozřejmě představení knihy čtenářům. Začátek je v 17:00 v přednáškovém sále, viz seznam listopadových akcí.

Chcete-li si zavzpomínat na Karla Jaromíra Erbena, navštivte ve středu 9. listopadu Knihovnu města Plzeň. V 18:00 zde začíná program s názvem Zlatý poklad v knihovně  – douška k 200. výročí narození K. J. Erbena. Podrobnější informace spolu s přehledem dalších listopadových akcí je ke shlédnutí zde.

Zajímavým setkáním jistě může být i Večer malých nakladatelství a vydavatelství. Pořádá ho Městská knihovna v Praze 9. listopadu od 18:00. Více informací o akci naleznete zde.

Máte-li rádi historii, zavítejte ve středu 9. listopadu zavítat do obchodního centra Futurum do knihkupectví Dobrovský v Kolíně. Koná se zde autogramiáda spojená s křtem knihy Markéta Přemyslovna od Soni Sirotkové.

A u knihkupectví Dobrovský ještě chvíli zůstaneme, i když se přesuneme do Brna na Joštovu. Ve čtvrtek 10. listopadu se zde uskuteční další z autogramiád Stanislava Zindulky a jeho nové knihy Moje cesta vlakem dětství a naděje (taktéž vyšla v nakladatelství XYZ). Účast přislíbili i herci Kateřina Rakovčíková a Jaroslav Kuneš. Začátek je v 16:00.

Další akce, které se konají nejen v tomto týdnu, najdete v našem Kalendáři akcí.

Doporučení:
Share

Napsat komentář