Poznejte život slavného hitmakera!

michal_david_pozvanka_perex
Písničky Michala Davida zná snad každý. Většinu z melodií si prozpěvujeme třeba v autě nebo ve sprše. Jaký je ale osobní život tohoto zpěváka?

V nakladatelství Ikar právě v těchto dnech vychází biografická kniha, která je sestavená z vlastního vyprávění i ze vzpomínek jeho rodiny a přátel a přibližuje pozoruhodnou životní pouť Michala Davida, úspěšného skladatele, zpěváka a hudebního podnikatele.

Jeho příběh – jako kdyby byl předznamenán původem v cirkusové rodině – připomíná jízdu na horské dráze. Po neradostném dětství přišel úspěch s kapelou Kroky, po sametové revoluci se mu dostalo odmítavých reakcí, znovu se dostal na vrchol, ale pak přišla ztráta největší – úmrtí milované dcery Mišky.

Nakonec mu osud dopřál úspěchu, stal se jedním z největších hitmakerů, jeho muzikály se hrají i ve světě a opět jezdí na velká koncertní turné.

 

Největší z mých nálezů a ztrát

Vydalo nakladatelství Ikar

Autor: Michal David

Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Formát: 153 × 213 mm
Vyšlo: 2013

 

Přečtěte si více  o knize Největší z mých nálezů a ztrát

 

Michal David – duší cirkusák, jak sám říká – se představuje tak, jako ho mnozí dosud neznali.

———————————————————-

Nenechte si ujít!

 

Už zítra se koná křest knihy Největší z mých nálezů a ztrát. Chcete-li se osobně setkat s Michalem Davidem, nechat si od něj knížku podepsat nebo si prostě jen vyslechnout jeho příběh, pak využijte i pozvánky:

————————————————-

Euromedia Group, dceřinná společnost Bertelsmann AG, patří mezi nejsilnější a největší firmy podnikající v rámci knižního trhu v České republice. Vlastní nakladatelské značky Knižní klub (od r. 1992), Odeon (od r. 1999), Ikar (od r. 2000) a Universum (od r. 2000).

Nakladatelství Ikar je orientováno především na ženské čtenářky: romance, společenské romány a memoáry, kuchařky a rádce.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNejvětší z mých nálezů a ztrát

David, Michal

Euromedia Group, 2013

Napsat komentář