Nechte se unášet na vlnách erotiky

erotika
V nakladatelství Host vychází klasický erotický román moderní literatury…

Není to tak dlouho, co vyšla kniha Pauline Réageové Příběh O a už je tu další dílo na toto, tak trochu lechtivé téma. A opět pochází z pera ženy. Autorkou je francouzská spisovatelka Jean de Berg, jejíž kniha Obraz šokovala Francii…

 

Obraz

Vydalo nakladatelství Host

Autor: Jean de Berg

Překlad: Miloš Hanák
Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Vydání: druhé
ISBN: 978-80-7294-896-3
Vyšlo: 2013

Přečtěte si více o knize Obraz

Nechte se navnadit a prolistujte si ukázku

 

Na co se můžete těšit?

Obraz je podmanivým pokusem o použití některých postupů francouzské literární avantgardy v milostném, či spíše (silně) erotickém příběhu.

Nejde tu však o techniku vyprávění, ale o příběh, o tajemnou hru, kterou mezi sebou hraje trojice hlavních postav: vypravěč, muž velkého světa Jean de Berg, zdánlivě chladná elegantní krasavice Klára a její mladá přítelkyně, nebo možná otrokyně Anna. Tu Klára Jeanovi nejprve předvádí v nejrůznějších ponižujících situacích a pak mu ji nabídne jako erotickou hračku.

—————————————————————-

Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou — publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeObraz

Berg, Jean de

Host, 2013

Napsat komentář