Když se můj muž stal slavnou hvězdou

poslední noc
Brooke svého manžela poznala ve chvíli, kdy hrával a zpíval v malých klubech a snil o tom, že se stane slavným a uznávaným umělcem. Zdá se, že jejich vztah nemůže nic nabourat. Co se ale stane ve chvíli, kdy se sen o slávě stane skutečností?!

Hlavní hrdinka Brooke podporuje svého manžela Juliana, jak jen může. Když Julian dostane smlouvu se Sony, vezme si jeho oddaná manželka dokonce práci navíc, aby mohl v klidu nahrávat svou desku. I když jejich okolí nevěří tomu, že by mohl Julian opravdu prorazit, Brooke jeho talentu věří. Možná i díky tomu se Julian ze dne na den stává miláčkem publika. Začíná kolotoč povinností, které musí jako začínající zpěvák absolvovat, aby si udělal reklamu a podpořil prodej svého alba. Brooke opravdu touží stát svému muži po boku. Vždyť ona byla přeci tou, která za ním stála, i ve chvílích, kdy jeho pěvecká kariéra nevypadala právě růžově. Zároveň se ale nechce vzdát své vybudované kariéry, a tak se snaží skloubit svůj dosavadní život s tím novým. Není to ale zdaleka tak lehké, jak si na začátku představovala.

Autorkou knihy Poslední noc v Chateau Moramont je Lauren Weisberger, tatáž žena, která napsala světový bestseller Ďábel nosí Pradu, podle kterého vznikl stejnojmenný film. Poslední noc vydalo nakladatelství Baronet v roce 2013.

Z počátku si Brooke manželovu slávu užívá, oba sklízí zasloužené ovoce za čas a energii, které tomuto projektu obětovali. Bydlí v luxusních hotelech, účastní se V.I.P. oslav a navštěvují pořady, které dřív sledovali jen ze svého gauče. Povinností je ale stále víc a víc a Brooke se musí také věnovat svému zaměstnání, a tak musí Julian cestovat sám. I když oba věřili, že se jim splnil sen, přicházejí na to, že i sláva má svou odvrácenou stranu mince. Podaří se jim překonat drby z bulvárních plátků, nebo se jejich manželství rozpadne?! To i mnohem víc se dozvíte ve velmi povedeném románu Poslední noc v Chateau Moramont.

Autorka, jak již bylo zmíněno, má na svém kontě knihu Ďábel nosí Pradu, kterou si oblíbilo mnoho žen po celém světě. Není tedy lehké přijít na trh s novým příběhem. Spisovatelce se ale podařilo napsat vyprávění, které směle může Ďáblovi konkurovat. Román obsahuje všechny důležité prvky, které zaujmou čtenářky tohoto žánru. Je zde pár, který je do sebe zamilovaný, ale na své cestě životem se potká s překážkou, kterou musí překonat. Je tu postava chytré kamarádky, která vždy stojí v každém případě na straně hlavní hrdinky a neváhá jí kdykoliv pomoci. A pak samozřejmě nesmí chybět záporná postava. Tu zde zastupují právě bulvární média a svět slavných.

Knihu tedy doporučuji jako odpočinkovou četbu všem ženám, které si rády přečtou klasický zamilovaný příběh. Věřte, že vás určitě nezklame.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePoslední noc v Chateau Marmont

Weisberger, Lauren

Baronet, 2013

Napsat komentář