Novinky ve fondu A-klubu v Krajské knihovně Karlovy Vary

KKKV
Krajská knihovna Karlovy Vary zakoupila díky podpoře Nadace ČEZ pro své uživatele nová CD s mluveným slovem a DVD s českými i zahraničními filmy. Celkem je tak pro zájemce připraveno 80 nových DVD a 82 nových titulů mluveného slova na CD.

Mezi nejzajímavější akvizice ze souboru DVD patří filmy „Kuky se vrací“, „Kawasakiho růže“, „Román pro muže“ nebo „Ženy v pokušení“ z těch českých a filmy „Agora“, „Austrálie“, „Černá labuť“ nebo „Svět podle Garpa“ ze zahraniční produkce.

Tyto i další zajímavé tituly na DVD si mohou zájemci půjčit bezplatně v A-KLUBU krajské knihovny. Půjčovní doba je 1 týden a současně je možné vypůjčit si 3 DVD.

Velmi oblíbené je mezi čtenáři krajské knihovny také tzv. mluvené slovo. Jedná se o rozhlasové hry, audioknihy nebo zvukové dramatizace známých děl. Svůj fond těchto titulů na CD rozšířila knihovna díky podpoře Nadace ČEZ například o dramatizaci knihy Roberta Jamese Wallera „Medisonské mosty“, o vzpomínky Lenky Reinerové „Kavárna nad Prahou“, audioknihu Preusslera Otfrieda „Čaroďějův učeň“ a mnohé další. Všechna CD si lze v A-KLUBU zapůjčit na 14 dní. Poplatek za zapůjčení je 10 Kč/kus.

Provozní doba A-KLUBU: otevřeno od pondělí do soboty vždy od 10:00 do 19:00 hodin.

Více informací o knihovně a jejích dalších službách naleznete zde.

Doporučení:
Share

Napsat komentář