Naučte se improvizovat!

radost
V edici Psychologie pro každého nakladatelství Grada vychází další příručka vhodná pro všechny, kteří chtějí umět improvizace v každé situaci…

Obdivujete pohotové hlášky svých oblíbených filmových hrdinů, ale vám se stává, že vtipná odpověď vás napadne až o pět minut později? Máte za úkol vymyslet několik kreativních řešení, ale nedaří se? Jste fanouškem improvizačních show a chcete si to také vyzkoušet?

Kniha Buďte mistry improvizace vás prostřednictvím praktických cvičení naučí základním principům improvizace v mluveném projevu, v prezentacích a obecně v mezilidské komunikaci. Získáte nástroje, jak vtipně reagovat, jak překonat neočekávané situace, jak z nich vyjít jako vítěz. Vyzkoušíte si, jak rozvíjet téma a budovat příběhy tam, kde je jejich největší síla.

 

Buďte mistry improvizace

Vydalo nakladatelství Grada

Autoři: Vasquez Martin, Nevolová Monika

Edice: Psychologie pro každého
Počet stran: 120
Formát: 14×21 cm
ISBN: 978-80-247-4556-5
Vyšlo: 19.4.2013

Přečtěte si více o knize Buďte mistry improvizace

 

Autor publikace, Martin Vasquez, je nejen zakladatel České improvizační ligy a člen improvizačního divadla JUST! IMPRO, ale především trenér a kouč v oblasti improvizace, rétoriky a veřejného vystupování s vlastní patnáctiletou praxí.

Tuto knihu jistě ocení nejen fanoušci improvizace a ti, kdo veřejně vystupují nebo pracují v kreativních profesích, ale je určena především vám všem, kteří máte potřebu se rozvíjet a experimentovat.

—————————————————————————————-

Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBuďte mistry improvizace

Vasquez, Martin - Nevolková, Monika

Grada, 2013

Napsat komentář