Zasoutěžte si o první velkou japonskou kuchařku v České republice

sys.jpg
Pod vedením čtyř nejlepších japonských kuchařů, kteří působí v České republice, zvládnete přípravu japonských jídel i vy. V naší soutěži můžete tentokrát vyhrát Velkou japonskou kuchařku s výběrem toho nejlepšího, co japonská kuchyně nabízí.


Láká vás japonská kuchyně, ale přísady do ní vám připomínají ingredience do čarodějnických lektvarů? Neodvažujete se připravit si sushi či jinou japonskou specialitu? Pak zbystřete, jelikož v nakladatelství Fragment právě vyšla Velká japonská kuchařka, která vás pod taktovkou Tomio Okamury a Mii Krejčíkové Okamurové naučí zvládnout přípravu klasických japonských jídel krok za krokem.

Ve Velké japonské kuchařce vás nečekají jen návody, jak připravit rýži, zeleninu či ryby, ale i další důležité rady a informace. Recepty pro vás připravili skuteční mistři ve svém oboru, například část o sushi je dílem sushimastera Tadayoshi Ebina, který je členem Tokio Sushi Association. Navíc všechny recepty připravíte ze surovin, které jsou snadno dostupné v běžné obchodní síti České republiky.


Velká japonská kuchařka

Autoři: Mie Krejčíková Okamurová, Tomio Okamura

Fotograf: Yokoyama Yoshimi
ISBN: 978-80-253-1681-8
Rozměry: 216 x 276 mm
Počet stran: 152
Vydání: 2013/04

 

Přečtěte si více o knize Velká japonská kuchařka 

 

„Vážení a milí čtenáři, je nám velkým potěšením uvítat vás na stránkách první Velké japonské kuchařky v České republice. Ke spolupráci jsme přizvali špičkové japonské kuchařské mistry a na stránkách vám představíme kompletní základ japonské kuchyně včetně názorných vysvětlení postupů přípravy, aby si každý z vás mohl jídla jednoduše připravit.“

Tomio Okamura a Mie Krejčíková-Okamura

—————————————————————————-

O Tomio Okamurovi

Tomio Okamura se narodil v Tokiu, má japonské a korejské předky, ale ať se ho zeptají kdekoli ve světě na původ, prohlašuje, že je Čech. Vydává čtvrtletník Pivní magazín a další. Mimo jiné (četné) aktivity je také úspěšným spisovatelem. Kniha Tomio Okamura – Český sen se hned po vydání v roce 2010 umístila mezi deseti nejprodávanějšími knihami v ČR. Na jaře roku 2011 následovala další kniha s názvem Umění vládnout a zatím poslední jeho knihou je titul Tomio Okamura – Umění žít, jež vyšel v roce 2012.

 

Vyhrajte knihu Velká japonská kuchařka!

Zaujala vás japonská kuchyně? Rádi byste ozvláštnili svůj jídelníček vlastnoručně připravenými japonskými pokrmy? Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment jsme si pro vás připravili soutěž o Velkou japonskou kuchařku.

Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.

 

Soutěžit o knihu Velká japonská kuchařka
můžete od 6. do 19. května 2013

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2x Velkou japonskou kuchařku

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVelká japonská kuchařka

Okamura, Tomio - Krejčíková Okamurová, Mie

Fragment, 2013

Napsat komentář