Zahrajte si o knížky plné říkanek a básniček

O_beruskach3
Představujeme vám zbrusu novou edici nakladatelství Grada, ve které v těchto dnech vyšly první dva tituly věnované básničkám a veršům pro nejmenší. Zkuste je vyhrát i v naší soutěži!

Rýmy, rytmus a humor, to jsou hlavní důvody, proč u nejmenších dětí vítězí mezi literárními texty říkadla a rýmovačky.

Nová celobarevná edice Říkanky a básničky přináší současnou poezii pro děti. Bohatě ilustrované knihy v pevné vazbě jsou určeny k předčítání dětem od nejútlejšího věku a zároveň mohou svou nekomplikovaností a grafickou úpravou zlákat k samostatnému čtení i prvňáčky.

Knihy z této edice vydává nakladatelství Grada

 

O beruškách

Berušky mají nejen stejná jména jako malé holčičky, ale také stejné starosti. Rády se parádí, mlsají, jsou zvědavé, někdy trochu hádavé a lenivé a stejně jako malé slečny také rády čtou nebo poslouchají příběhy… Zrovna jako beruška Maruška, které se rozbila lampička, a tak si půjčila z nebe hvězdičku, aby si mohla číst.

Veršované příběhy nejen o Marušce, ale i dalších nezbedných beruškách napsala oblíbená autorka Zuzana Pospíšilová a roztomilými ilustracemi doprovodila Cecílie Černochová. Text je určen pro děti od tří let.

 

O beruškách

Autorka: Zuzana Pospíšilová

Počet stran: 80
Formát: 17×24 cm
ISBN:
978-80-247-4604-3
Vyšlo:
12.04.2013

Přečtěte si více o knize O beruškách

Prolistujte si ukázkovou kapitolu

 

O broučcích

Adámek, Daniel, Jiřík, Jonáš nebo Martínek – jeden dovádí na papírovém drakovi, jiný schovává plamínek do krabičky, až zapálí chaloupku, a další leze po výškách a roztrhne si křidélko. Všichni jsou zkrátka pěkně neposední, zvědaví a nevynechají žádnou příležitost k prozkoumávání barevného a voňavého světa. Prostě jako všichni kluci.

Řeč ale není o žádné klučičí partě, ale o broučcích, jejichž trampoty vypráví ve veršovaných příbězích oblíbená spisovatelka Zuzana Pospíšilová.

 

O broučcích

Autorka: Zuzana Pospíšilová

Počet stran: 80
Formát: 17×24 cm
ISBN: 978-80-247-4605-0
Vyšlo:
15.04.2013

Přečtěte si více o knize O broučcích

Prolistujte si ukázkovou kapitolu

 

POZOR SOUTĚŽ!

Mají vaše děti rády básničky a říkadla? Chcete jim při předčítání dopřát kvalitní texty z pera naší přední autorky?

Pak právě pro vás je tady zcela nová edice Říkanky a básničky, ve které vychází hned dvě nové knížky najednou. Ve spolupráci s nakladatelstvím Grada jsme pro vás připravili soutěž o výše uvedené tituly. Stačí jen správně zodpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.

 

Soutěž o knížky z edice Říkanky a básničky běží
od 29.dubna do 12.května 2013

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2x2 knížky říkanek a básniček

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeO beruškách

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2013

zobrazit info o knizeO broučcích

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2013

Napsat komentář