Nenechte si ujít v týdnu od 1. do 7. dubna 2013

Nenechte si ujít
Velikonoční svátky vyvrcholí v pondělí 1. dubna pořádným šmigrustem. V té době už můžete mít naplánovány literární akce, které na vás čekají hned od úterý v různých koutech naší republiky.

úterý 2. dubnaPraze v Paláci knih Luxor se budete moci setkat s několika vzácnými hosty. Sejdou se u příležitosti křtu knihy Jaroslav Hašek – Data, fakta, dokumenty z nakladatelství Emporius. Autorem publikace je Radko Pytlík. Křest začne v 17 hodin. K vidění budou osobnosti jako Zdeněk Mahler, Jiří Žáček, vnuk Jaroslava Haška Richard Hašek a spousta dalších.

Taktéž ve středu 3. dubnaPraze v 17 hodin v Paláci knih Luxor vás zve Euromedia Group – Knižní klub na uvedení knihy Davida Jana Novotného GILGUL. Proběhne zde rovněž autogramiáda.

Netypický večer je pro vás připraven na čtvrtek 4. dubna v 18 hodin. Jedná se o Africký večer spojený se křtem knihy Karibu Keňa spisovatelky Hany Hindrákové. A kam můžete na akci přijít? Do kavárny U Kunštátů na Praze 1. Kromě vyprávění o Keni na vás čeká i ochutnávka afrického jídla a africká pohádka. Publikaci pokřtí Markéta Dočekalová, zpěvačka Madalena Joao, moderátorka TV Prima Sandra Parmová, a herečka Jitka Smutná.

V pátek 5. dubna bych vás ráda pozvala na Noc s Andersenem do Brna do Ústřední knihovny KJM a na pobočky v Kohoutovicích a Starém Lískovci. Letošní pohádkové nocování bude inspirováno oblíbeným Čtyřlístkem.

Noc s Andersenem mohou vaše děti zažít na mnoha místech naší vlasti, nejen v Brně. Například ve Valašském Meziříčí je nachystána akce s názvem Noc s Andersenem na kouzelném koberci kolem světa 2013. Bude probíhat od pátku 5. dubna od 17:30 hodin do soboty 6. dubna do 8 hodin ráno. Děti, které jsou připraveny zažít noční dobrodružství, by si měly zhotovit pohádkový kostým.

Doufáme, že si jako literární příznivci společně se svými dětmi v tomto týdnu vyberete akci, která vás zaujme. Další tipy najdete v našem kalendáři akcí.

Doporučení:
Share

Napsat komentář