Nenechte si ujít v týdnu od 25. do 31. března 2013

Nenechte si ujít
I v poslední březnovém týdnu se pro vás jistě najde akce, kterou byste rádi navštívili. Vybírat můžete z besed a hudebně-literárních večerů.

Hned v pondělí 25. března pro vás máme pozvánku do Vyškova. Přijede sem kulturní publicista, scénárista, básník, překladatel, moderátor a nakladatelský redaktor Ivo Šmoldas. Setkat se s ním můžete na akci s názvem Literární čaj o páté. Setkání pořádá Klub přátel KKD, o. s. Pro členy je vstup zdarma, pro ostatní 40 korun. Akce začíná v 17 hodin.

V úterý 26. března můžete zavítat na pražský Smíchov, kde se koná autorské čtení a beseda se spisovatelkou Innou Rottovou, autorkou knih, jakými jsou například Dáma z komparzu, Lásky svobodných a nevěry ženatých nebo Krásná netýkavka. Beseda začíná v 17 hodin v pobočce Městské knihovny na Smíchově. Vstup je volný.

Ve středu 27. března vás zveme do Brandýsa nad Labem, kde se v knihovně Eduarda Petišky bude již po sedmé konat hudebně-literární večer Lidé, čtěte! Akce se koná od 19 hodin v klubu Egzyl v brandýském kině. Hosty budou například hudebník, malíř a spisovatel Vlastimil Třešňák nebo básník Radek Fridrich – vítěz soutěže Magnesia litera za poezii. Hudbu obstará čelákovická kapela Lahoda. Vstupné činí 50 korun.

Ve čtvrtek 28. března můžete navštívit Benešov nad Černou a setkat se tam se spisovatelem a historikem Vlastimilem Vondruškou. Ten vám bude vyprávět o svém životě i životě našich předků a v neposlední řadě i o vlastní literární tvorbě. Akce začíná v 18 hodin v Obecní knihovně.

V pátek 29. března se mohou obyvatelé Ostravy i její návštěvníci těšit na hudebně-literární večer s názvem Poesía en Colores (Poezie v barvách). Setkat se zde můžete s básnířkou Ivanou Kašpárkovou, písničkářkou Beatou Bocek, s hlasovým mágem Patrikem Kee.a mnoha dalšími. Akce začíná v 18 hodin v Knihovně města Ostravy v hudebním oddělení.

Nevybrali jste si žádnou z námi nabízených literárních akcí? Zkuste pozvat vy nás a přidejte literární událost do našeho kalendáře akcí.

Doporučení:
Share

Napsat komentář