Knižní tipy pro děti: Zachraňte svět před zkázou!

magic
Pátrání, magie a dech beroucí dobrodružství čekají na vaše děti v knihách, které nedávno vyšly v nakladatelství Fragment. Pojďte se s námi inspirovat, jaké knihy můžete nabídnou dětem od 11 let.

Nakladatelství Fragment se zaměřuje především dětskou literaturu. Mezi jeho tituly najdete například bestsellery Eragon či Letopisy Narnie. Dnes bychom vám rádi představili nově vydané fantasy příběhy. Možná, že i tyto knihy, stejně jako jmenované bestsellery, si získají tisíce nadšených čtenářů…

 

Co se stane, když zcela průměrný kluk najednou zjistí, že je jedním z mála, kdo má neuvěřitelné nadání? Nová série o dvanácti hrdinech je tu!

Dvanáctiletý Mack MacAvoy trpí průměrností, jenže najednou jeho život obrátí naruby tři tisíce let starý muž Grimluk, který se z ničeho nic objeví ve škole. Zpráva o existenci Super 12 a fakt, že je jedním z jejich neuvěřitelně nadaných členů, Macka zaskočí. Je jen na něm, aby našel zbývajících 11 členů a společně porazili zlou moc. Macka čekají daleké cesty a nebezpečné boje – to zní děsivě a on nechce být hrdinou!

Přečtěte si více o knize SUPER 12 – Výzva nebo se podívejte na ukázku.

 

 

Zajímá vás, jak tento napínavý příběh bude pokračovat? Druhý díl už také vyšel!

Mack se vydal podle rad Grimluka na další cestu. Je třeba svolat všechny členy Super 12 a vydat se k devíti drakům z Daidu. Cesta je nebezpečná a na Super 12 číhá důmyslná past. Mezitím čas neúprosně běží. Vyhnanství Bledé královny končí za třicet dní, pak bude volná a zničí svět. Mack může s pomocí ostatních členů Super 12 zabránit jejímu návratu. Podaří se mu zlé síly zastavit a uniknout před nástrahou? 

Přečtěte si více o knize SUPER 12 – Past nebo se podívejte na ukázku.

 

 

Nadchla vás kniha Věk magie – Bájná pečeť a nemohli jste se dočkat jejího pokračování? Už je tu! V druhém dílu zjistíte, že rovnováha magie byla narušena a svět nyní stojí nepatrný krok před záhubou…

Mladý novinář Jonathan byl proti své vůli vtažen do konfliktu dvou frakcí mocných kouzelníků a musí bojovat za svou záchranu. Události jsou natolik znepokojující, že svou pozornost k Londýnu obrací i svatá inkvizice v Římě. Prazdroj magie v troskách Atlandidy musí být uzavřen. Podaří se závod s časem vyhrát a odvrátit tak jistý konec lidstva?

Přečtěte si více o knize Věk magie – Čas zkázy.

 

 

 

A do třetice další druhý díl, ve kterém dospívající dívka zápasí o záchranu lidstva. Jak bude pokračovat mayské dobrodružství šestnáctileté Caity?

Caity byla předurčena sehrát důležitou roli při záchraně lidské civilizace. Je však ve velkém nebezpečí, zrádná organizace Fraternitas je jí v patách. Pokud Caity a její přátelé selžou, převezme vládu organizace a odsoudí vše k zániku. Podaří se získat dostatečnou sílu pro záchranu světa? Naplní se starodávné proroctví?

Přečtěte si více o knize Mayské proroctví – Hadí spirála nebo se podívejte na ukázku.

 

Mají vaše děti rády příběhy s prvky tajemna a nadpřirozena? Napište nám, jaká je jejich nejoblíbenější série!

 

Zaujaly vás výše uvedené knihy? Zkuste si je vydražit
za skvělé ceny v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSUPER 12 – Výzva

Grant, Michael

Fragment, 2013

zobrazit info o knizeSUPER 12 – Past

Grant, Michael

Fragment, 2013

zobrazit info o knizeVěk magie – Čas zkázy

Perplies, Bernd

Fragment, 2013

zobrazit info o knizeMayské proroctví – Hadí spirála

Raedeke, Christy

Fragment, 2013

Napsat komentář