Vyhrajete kuchařku, která stanula na stupních vítězů celosvětové soutěže!

Schránka 01
Nakladatelství Smart Press si pro vás připravilo soutěž o kuchařku, která se v soutěži Gourmand World Cookbook Awards umístila v kategorii First Cookbook (Kuchařská prvotina) na třetím místě!

Martin Škoda: Škoda nevařit – kuchařka plná hudby

Martin Škoda vaří už dobrých osm let a nyní napsal kuchařku pro své vrstevníky plnou skvělých receptů, hudby a cestování za gastronomií. Každé jídlo je připraveno s ohledem na potřeby a možnosti náctiletých a je doprovázeno songem, který správně doladí atmosféru při i po vaření. Marty, jehož múzou je skvělý Jamie Oliver, ale nevaří jen pro mladé – jeho originální pokrmy nadchnou všechny generace.

Škoda nevařit – kuchařka plná hudby

Autor: Škoda, Martin

Vazba: vázaná

Formát: 172 x 240 mm

Počet stran: 224

cena: 399 Kč

ISBN: 978-80-87049-49-5

 

Knihu si můžete objednat zde.

Knihu vydalo nakladatelství SmartPress.

 

UKÁZKU A SOUTĚŽNÍ NÁPOVĚDU NALEZNETE ZDE.

 

O autorovi

Martin Škoda

Martin Škoda je osmnáctiletý kluk, který zbožňuje dobré jídlo. Vařečky se poprvé chopil ve svých devíti letech, když v televizi zhlédl pořad Jamieho Olivera, a ten se rázem stal jeho múzou. Po pár letech vaření pro radost, kdy se účastnil nejrůznějších kurzů, aby mohl připravovat pokrmy nejen pro sebe, ale i pro své přátelé, po dobrodružných cestách za jídlem i mnoha peripetiích s českou gastronomií, se rozhodl napsat kuchařku pro mladé, která je bude bavit. Martin není vyučený kuchař a ani žádný profík, prostě jen preferuje názor – je škoda nevařit, když stejně musíme jíst a navíc když naše strava může být tak pestrá a vynikající! Autor za svůj kuchařský um získal ocenění „Kuchař měsíce“ časopisu Chef Gurmán, deník MF Dnes o něm informoval širokou veřejnost, když mu bylo pouhých patnáct let, jeho blog o vaření www.martinskoda.com doporučuje na tom svém i slavný Jamie Oliver. Martin Škoda studuje česko-španělské gymnázium v Českých Budějovicích, hraje ve školním divadle, rád fotí a cestuje. Žije s rodiči v Soběslavi, má dva bratr.

Vyhrajte s nakladatelsvím Smart Press!

Ve spolupráci s nakladatelsvím Smart Press jsme si pro vás připravili soutěž o knihu Škoda nevařit – kuchařka plná hudby. Zapojte se a odpovězte na jednoduchou otázku, vyhrát může jeden z vás!

 

Soutěžit o knihu Škoda nevařit – kuchařka plná hudby

můžete od 4. do 17.března na soutěžní stránce.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 Nakladatelství Smart Press

Martina Boledovičová založila společnost Smart Press s.r.o. po dlouholetém působení na českém knižním trhu (Grada Publishing, Mladá fronta) a po studijním pobytu v USA a Německu. „Jde nám o férovou dlouhodobou spolupráci a vytváření trvalých hodnot – úspěšných knižních titulů. Nabízíme však též přidanou hodnotu – vědět víc.“

www.smartpress.cz

 

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŠkoda nevařit
Kuchařka plná hudby

Škoda, Martin

Smart Press, 2012

Napsat komentář