Nenechte si ujít v týdnu od 4. do 10. března 2013

Nenechte si ujít
I tento týden jsme si pro vás připravili přehled nejzajímavějších akcí. Za zmínku jistě stojí autogramiáda herců a tvůrců seriálu Ulice nebo beseda s Ladislavem Špačkem, který představuje svou novou knihu Dědečku, vyprávěj.

Ve středu 6. března se můžete účastnit hned dvou zajímavých akcí. Ve Šmidingerově knihovně ve Strakonicích proběhne beseda se spisovatelkou a autorkou mnoha biografií českých divadelních herců Zuzanou Maléřovou.  Akce začíná v 17 hodin ve společenském sále.

Ve stejný den se v pražském Paláci knih Luxor koná od 17 hodin křest knihy Proč právě Zeman?, kterou společně napsali Martin Komárek a Jan Herzmann. Publikaci, již vydalo nakladatelství Práh, pokřtí hudebník Michael Kocáb a herec Marek Vašut.

Palác knih Luxor v Praze ještě neopouštíme. Ve čtvrtek 7. března zde od 16 hodin proběhne autogramiáda herců a tvůrců seriálu Ulice, kterou nakladatelství Brána pořádá u příležitosti vydání knihy Aleny Šloufové Ulice – průvodce seriálem. Pokud rádi sledujete tento pořad TV Nova, nepromarněte možnost se se svými oblíbenými hrdiny setkat osobně.

Brněnské knihkupectví Barvič a Novotný si na tentýž den, tedy na 7. března, připravilo autogramiádu a besedu s Honzou Hlaváčkem, jenž napsal Pohádky v hantecu anebo Goldnovy merchny. Publikace je určena pro znalce a příznivce brněnské hantýrky a čtenáře se smyslem pro humor. Najdou v ní pohádky Šípkatá růža, Baldo, z pytloša aus!, Vo dvanácti moncnech a také Namistrovanou princezku.

Poslední akcí, kterou vám doporučíme navštívit, je beseda a autorské čtení knihy Dědečku, vyprávěj od Ladislava Špačka. Pokud byste se rádi s tímto uznávaným odborníkem na etiketu setkali osobně, přijďte v sobotu 9. března v 15 hodin do prodejny Caffé Knihcentrum v OC Olympia Brno.

Další zajímavá literární setkání, která proběhnou nejen v tomto týdnu, naleznete v našem Kalendáři akcí.

Doporučení:
Share

Napsat komentář