Soutěž s nakladatelstvím Metafora

soutez_b_w
Tentokrát si pro vás soutěž o balíček dvou knih Briana L. Weisse připravilo nakladatelství Metafora. Můžete vyhrát oblíbený titul Jen láska je skutečná, který byl letos vydán po druhé, a k tomu i knihu Minulými životy k uzdravení.

Brian L. Weiss: Jen láska je skutečná

Ve filmech, v románech, ale i v životě si lidé občas slibují lásku „dokud nás smrt nerozdělí“. Jenže co když je smrt jen další branou, dveřmi otevřenými k novým zrozením a novým setkáním se svými milovanými? Dr. Weiss je nezvratně přesvědčen, že tomu tak opravdu je. Proč?
Do jeho ordinace, kde pomáhá lidem metodou regresní terapie, přišla mladá žena Elizabeth. Po matčině smrti trpěla nesmírným zármutkem, měla problémy i se vztahy k mužům. Dr. Weiss ji zavedl do minulých životů, aby se společně pokusili odhalit příčinu.
Ve stejné době se u něj léčil Pedro, sympatický Mexičan, který se také utápěl v žalu. Elizabeth s Pedrem se neznali, takže nikdo netušil, jak neuvěřitelné drama se začíná rozehrávat. Čím hlouběji se totiž nořili do minulosti, tím jasnější se zdálo, že se kdysi velice dobře znali, a co víc, že se milovali! Na lékaři teď bylo těžké rozhodnutí. Má bývalým milencům prozradit pravdu o jejich minulých životech? Má právo zasáhnout do toho současného?

Jen láska je skutečná, 2. vyd.

Autor: Brian L. Weiss

Vazba: vázaná

Počet stran: 163

Cena: 199 Kč

ISBN: 978-80-7359-388-9

První vydání: 2008

Knihu si můžete objednat zde.

Knihu vydalo nakladatelství Metafora.

 

Minulými životy k uzdravení

Dr. Weiss přináší podrobný průřez svou psychiatrickou praxí zaměřenou právě na reinkarnační regresi. A fobie, nutkavé chování, společenské i vztahové problémy, ale i různé bolesti, které tvrdošíjně odolávaly veškeré konvenční léčbě či terapii, po návratu do některého z předchozích životů téměř zázračně mizí často už po prvním sezení.

Kromě toho, že se v této knize seznámíte s mnoha případy jeho pacientů a s jejich neuvěřitelnými zážitky, dozvíte se také, jak můžete tajemství svých minulých životů poodhalit i vy.
Dr. Weiss vás seznámí s několika fungujícími technikami a nabídne i meditační text, který vás může zavést přímo do vaší vlastní minulosti.

 

Minulými životy k uzdravení

Autor: Brian L. Weiss

Vazba: paperback

Počet stran: 208

Cena: 199 Kč

ISBN: 978-80-7359-353-7

Knihu si můžete objednat zde.

Knihu vydalo nakladatelství Metafora.

 

O autorovi

Brian L. Weiss (*1944)

Autor byl v době svých studií na Kolumbijské univerzitě vynikající student. Na lékařské fakultě Yaleovy univerzity získal diplom a právo nazývat se doktorem medicíny, a později se tamtéž stal vedoucím katedry psychiatrie. Jako internista působil v nemocnici Bellevue při Newyorské univerzitě a jako primář psychiatrického oddělení v nemocnici Mount Sinai v Miami.
Jeho kniha Mnoho životů, mnoho Mistrů, publikace o začátcích a ohromujících objevech na poli neinkarnační regrese, se stala světovým bestsellerem a mnohé přesvědčila o tom, že dosud nevysvětlitelné jevy nutně nemusejí být v rozporu s exaktní vědou. Příběh mladé ženy Catherine, která prochází minulými životy a postupně se zbavuje současných potíží, se dá stěží nazvat jinak než fascinujícím čtením.
Další Weissova práce, Jedna duše, mnoho těl, mu však může směle konkurovat. Geniálního psychiatra totiž napadlo, že pokud je možné „posílat“ lidi do časů dávno minulých, mělo by to jít i do budoucnosti…
Dr. Weiss dnes pořádá semináře, školení a kurzy po celém světě. Je šťastně ženatý, má dvě děti a žije v Miami na Floridě.

 

Vyhrajte s nakladatelstvím Metafora!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora jsme pro vás připravili soutěž o dvě knihy Minulými životy k uzdravení a Jen láska je skutečná. Zapojte se a odpovězte na jednoduchou otázku, vyhrát může pět z vás!

 

Soutěžit o balík knih můžete od 25. února do 10. března 2013.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Soutěžní otázku naleznete od 25. února na této stránce.

 

Nakladatelství Metafora

Nakladatelství Metafora vzniklo v roce 2001. Orientuje se spíše na překladovou literaturu. Vydává knížky z různých oblastí, především beletrii, detektivky, knížky pro radost a pohlazení na duši, esoteriku, knížky o koních, nápady a rady na ruční práce,…
Občas ale sáhne i po českém autorovi.

www.metafora.cz

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJen láska je skutečná
O duchu a těle

Weiss L. Brian

Metafora, 2013

zobrazit info o knizeMinulými životy k uzdravení

Weiss, Brian L.

Metafora, 2013

Napsat komentář