Nenechte si ujít v týdnu od 18. do 24. února 2013

192_big
I následující týden přináší mnoho zajímavých literárních akcí napříč republikou. Pojďte se s námi podívat na ty nejzajímavější.

Knihovna Karla Dvořáčka ve Vyškově má pro své návštěvníky přichystaný literární pořad s názvem E. T. Seton – vlk, který změnil Ameriku. S příběhem, který nadchl čtenáře celého světa, se můžete seznámit 19. února v 16:30 hodin.

Na úterní program láká také Knihovna města Plzně. V Polanově síni se koná beseda se známou spisovatelkou Kateřinou Tučkovou, která zde představí svou knihu Žítkovské bohyně z nakladatelství Host. Zájemci se s autorkou mohou setkat 19. února v 17 hodin.

A na 19. únor zveme ještě jednou, tentokrát do brněnského knihkupectví Barvič a Novotný, které tento den věnuje všem malým knihomolům. Koná se tu již tradiční setkání Klubu moudré sovy, tentokrát zaměřené na otázku co by, kdyby. Pokud toto téma vaše dítě zaujalo, vydejte se s ním do Masarykovy ulice 26, a to v 16 hodin. Účast na akci je z důvodu omezené kapacity nutné nahlásit předem.

Ani pražská knihkupectví nezahálejí! V Paláci knih Luxor se 21. února v 16 hodin uskuteční setkání s psychiatrem a autorem detektivek Janem Cimickým. Během odpoledne také několik známých osobností pokřtí nejnovější z jeho knih, Prchající stín a Srdce a skalpel.

Poslední z námi vybraných akcí se koná ve Strakonicích. 23. února. Zde se bude konat autorské čtení několika regionálních autorů, doprovázené jazzovou hudbou. Setkání, které se pořádá ve společenském sále Šmidingerovy knihovny od 18 hodin, bude zároveň vernisáží výstavy básní pod širým nebem, která bude následující měsíc k vidění v ulici Želivského.

Našli jste v naší nabídce literárních setkání některé, kterého se tento týden plánujete zúčastnit? Pokud ne, prohlédněte si také kalendář akcí, kde naleznete další pozvánky.

Doporučení:
Share

Napsat komentář